Reddit Ethereum

r/SatoshiStreetBets gaat SatoshiSwap lanceren!

Eerder deze maand schudde de toenmalig onbekende Reddit-groep WallStreetBets de traditionele markt op. In feite werd het effect ervan kort daarna zelfs gevoeld op de cryptocurrency-markt, met de opkomst van een gelijkaardige groep genaamd “SatoshiStreetBets“.

De groep die zichzelf omschrijft als de “cryptoversie van WallStreetBets” gaat nu een cryptocurrency lanceren voor zijn eigen leden. De Reddit-aankondiging luidde als volgt:

“Dus vandaag ben ik er trots op de eerste ontwikkeling van SatoshiSwap aan te kondigen, een cryptocurrency en DAO geïnspireerd op de populaire UniSwap– en SushiSwap-projecten en gemaakt voor de leden van SatoshiStreetBets.”

De groep somde drie belangrijke redenen op om de token te lanceren, waaronder het verschil maken in de gedecentraliseerde beurs (DEX) -markt en het verenigen van handelaren. Daarnaast benoemde de groep ook het bekende motto, YOLO (you only live once).

De groep heeft nog geen datum aangekondigd voor de lancering van het SatoshiSwap-token, maar merkt op dat dit ergens in de komende twee weken zal zijn.

De bekende subreddit

Het bericht op Reddit is opgesteld door u/little-eagle, die ook moderator is van de groep die pas in februari 2020 werd opgericht. Net als zijn inspiratie kreeg SSB pas onlangs meer grip. Het heeft meer dan 300.000 abonnees op Reddit en meer dan 38.000 leden op Discord. Het kreeg aandacht vanwege zijn betrokkenheid bij de GameStop-pomp, gevolgd door de DOGE-pomp.

Dogecoin, de populaire mememunt, zag zijn waarde enorm stijgen nadat de groep besloot het te pompen. In feite steeg de waarde van DOGE met bijna 1300% in één dag. Deze ontwikkeling schokte de cryptomarkt omdat de handelaren de waarde ervan ver boven het sentiment in de markt konden drukken. Dezelfde groep zat naar verluidt begin februari ook achter de XRP-pomp.

Hoewel de subreddit veel invloed kan hebben op verschillende koersen in de crypto-markt, is het nog te vroeg om te zeggen of SatoshiSwap enige impact zal hebben op de markt. We gaan het scherp in de gaten houden.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN