Apple nieuws

Het is nu mogelijk om je cryptocurrencies uit te geven via Apple Pay

BitPay, een in Georgië gevestigde betalingsdienstverlener op het gebied van cryptocurrencies, biedt Apple Pay-gebruikers de mogelijkheid om aankopen te doen door middel van Bitcoin en andere cryptocurrencies.

In een persbericht kondigde de startup voor betalingen aan dat houders van de BitPay Prepaid Mastercard nu in staat zullen zijn om het met hun Apple Pay-account te koppelen en zo gemakkelijk betalingen kunnen uitvoeren. BitPay-CEO Stephen Pair voegde eraan toe dat het bedrijf van plan is om in de toekomst ook te integreren met Google en Samsung Pay.

“We hebben duizenden klanten van de BitPay Wallet-app die de BitPay-kaart gebruiken en die altijd op zoek zijn naar nieuwe plaatsen en manieren om hun crypto te besteden. Door Apple Pay toe te voegen en binnenkort ook Google en Samsung Pay, wordt het gemakkelijk en handig om de BitPay-kaart op meer plaatsen te gebruiken, van alledaagse artikelen tot luxe aankopen.”

De betalingsdienstaanbieder, opgericht in 2011, wil zijn cryptodiensten uitbreiden via zijn BitPay Wallet-app, die gebruikers de mogelijkheid biedt om digitale activa te kopen en op te slaan en deze onmiddellijk om te zetten in fiat-valuta. De BitPay Wallet-app ondersteunt momenteel Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH) en Ethereum (ETH), evenals stablecoins USDC, GUSD, PAX en BUSD.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN