PayPal Bitcoin

PayPal gaat cryptocurrency-diensten uitbreiden naar het Verenigd Koninkrijk

Sinds het nieuws in oktober 2020 naar buiten kwam dat PayPal Bitcoin (BTC) en andere cryptocurrencies aan zou gaan bieden, is er veel veranderd in de cryptocurrency-markt. Zo is de Bitcoin koers enorm gestegen en hebben verschillende grote instellingen ook besloten om de crypto-markt te betreden.

De keuze van PayPal om cryptocurrencies aan te gaan bieden heeft het bedrijf dan ook geen windeieren gelegd. Zo heeft het bedrijf in de laatste maanden van 2020 aanzienlijk veel consumenten op zijn platform gezien en het aantal actieve accounts bereikte een hoogtepunt van 72,7 miljoen.

PayPal voegde in die periode 16 miljoen nieuwe rekeningen toe, een jaarlijkse stijging van 72 procent. De betalingsgigant boekte in totaal $277 miljard aan betalingsvolume en $6,1 miljard aan inkomsten.

De CEO van PayPal, Dan Schulman, ging verder niet in op details over de cryptocurrency inkomsten, maar gaf wel aan dat “het volume aan crypto dat op het platform werd verhandeld zich flink boven het verwachtingspatroon bevond.” Hij voegde er nog het volgende aan toe:

“We zijn verheugd om voort te bouwen op dit vroege succes door klanten toe te staan ​​hun cryptosaldo te gebruiken als financieringsbron. We hopen in de komende maanden onze eerste internationale markt te lanceren.”

Dat laatste statement lijkt nu echter werkelijkheid te worden, aangezien het bedrijf besloten heeft om zijn crypto-diensten uit te breiden naar het Verenigd Koninkrijk, zo maakte het bedrijf bekend tijdens de investeerdersdag. Daarnaast werd bekend dat de cryptoproducten in Venmo ook live zullen gaan in de eerste helft van 2021.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN