Bitcoin koers

DoopieCash: De invloed van social media

De groeiende populariteit van social media in de afgelopen jaren heeft geleid tot het creëren van een enorme hoeveelheid content. Blogs, podcasts en sociale netwerken zoals Twitter, Youtube Instagram & Facebook staan vol met informatie over investeren en beleggen. Doordat iedereen zijn mening kan geven roept dit wel de volgende vraag op: Wat is de invloed van social media op ons investeringsgedrag? In deze video behandelt DoopieCash dit onderwerp.

Bekijk de video hieronder en vergeet niet te abonneren op hun kanaal.

Wie is DoopieCash?

DoopieCash is één van de grootste en meest actieve crypto community van Nederland. DoopieCash plaatst video’s met tips en tricks over hoe je gemakkelijk en veilig met het traden van cryptocurrency, waaronder Bitcoin, kan beginnen. Daarnaast bieden zij voor de serieuze investeerder of trader verschillende services.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN