Cryptex.jpg

Crypton (CRP) van Utopia P2P nu beschikbaar op Cryptex.net

Cryptex.net, een van de meest veelzijdige cryptocurrency-exchanges, heeft op 6 februari 2021 de privacymunt van Utopia Peer-to-Peer (P2P) Ecosystem, Crypton (CRP) gelist. De munt is beschikbaar voor directe handel tegen de Amerikaanse dollar (USD). Cryptex.net is opgericht in 2016 en biedt anonieme accountregistratie, een breed scala aan stortingsopties in USD, goede klantenondersteuning en de hoogste niveaus van accountbeveiliging.

Cryptex.net

De beurs is opgericht in 2016 en is geregistreerd vanuit het Verenigd Koninkrijk. Cryptex.net biedt hun handelsinterface aan in diverse talen waaronder Engels, Russisch en Chinees. Accountregistratie vereist alleen een e-mailadres zonder dat enige gebruikersidentificatie verplicht is.

Stortingsopties in USD

Cryptex.net biedt een zeer breed scala aan stortingsopties in USD, waaronder MoneyGram, Western Union, Perfect Money, AdvCash, bankoverschrijving. Ook bied het daadwerkelijke stortingen in contanten aan uit meer dan 10 landen wereldwijd, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Rusland, Oekraïne, Turkije, Georgië, Moldavië, Oezbekistan, Verenigde Arabische Emiraten, Azerbeidzjan, Tsjechië en zelfs Iran!

Goede klantenondersteuning

Cryptex.net biedt directe en bijna onmiddellijke klantenondersteuning die gepersonaliseerd is. In tegenstelling tot andere exchanges die geautomatiseerde antwoorden geven die de problemen van de klant niet aanpakken of dagen nodig hebben om te antwoorden, is Cryptex.net er trots op problemen van klanten zeer snel op te lossen.

Accountbeveiliging: 6FA Iedereen?

De meeste moderne exchanges worden als veilig beschouwd als ze tweefactorauthenticatie bieden, hoewel SIM-swapping-aanvallen door geavanceerde actoren dit soms kunnen omzeilen. Cryptex.net gaat een paar stappen verder met beveiliging met 6 verschillende factoren die door gebruikers kunnen worden ingesteld, waaronder IP-adres, eenmalige authenticatiecode, Telegram-bot, sms, e-mail en zelfs Jabber.

Crypton ontmoet Cryptex

Crypton (CRP) is de native geïntegreerde, exclusieve, privé-cryptocurrency van het Utopia Peer-to-Peer (P2P) -ecosysteem. CRP is een van de beste cryptomunten van censuurbestendig digitaal geld, want in tegenstelling tot Bitcoin kunnen zelfs miners transacties op de blockchain niet censureren. Bij Crypton zijn saldi vertrouwelijk en zijn transacties privé. In tegenstelling tot Monero kan de blockchain niet minder privé worden gemaakt door middel van geavanceerde methoden voor het zaaien en traceren van transacties. Nu met Cryptex.net, de koning van privégeld in de fysieke wereld, kan contant geld eindelijk worden gebruikt om de koning van digitale valuta, Crypton, te verwerven.

Utopia P2P-ecosysteem

Utopia is een ecosysteem dat is ontworpen om de privacy van interacties te beschermen en om de veiligheid en vertrouwelijkheid van de persoonlijke gegevens van elke deelnemer te behouden. Het netwerk is op 18 november 2019 live gegaan en wordt ondersteund door de mensen die het gebruiken, op basis van peer-to-peer (P2P) technologie. Omdat er geen centrale server betrokken is bij datatransmissie of opslag, heeft het geen single point of failure en is het echt gedecentraliseerd.

Elke node, inclusief jouw Utopia-client, verzendt netwerkgegevens met behulp van veilige Curve25519 high-speed elliptische curve-cryptografie. De verzonden gegevens kunnen niet door derden worden onderschept, alleen de ontvanger kan deze lezen. Alle persoonlijke accountgegevens worden opgeslagen op het lokale apparaat van een Utopia-gebruiker in een gecodeerd bestand met behulp van 256-bits AES-codering.

Utopia stelt gebruikers in staat online censuur en firewalls te omzeilen, waardoor ze vrij kunnen communiceren en communiceren met wie ze maar willen, wanneer ze maar willen. Gebruikers kunnen privé instant tekst- en spraakberichten verzenden, bestanden overbrengen, games spelen en censuurbestendige groepschats, kanalen en websites creëren, en betalingen doen en accepteren die luiden in Utopia’s volledig geïntegreerde digitale valuta, Crypton.

Disclaimer: Dit is een persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN