Cryptocointalk

CryptoCoinTalk: Bitcoin koers blijft records breken, maar gaan we verder omhoog?

Allereerst willen we CryptoCoinTalk bedanken voor deze Bitcoin (BTC) koers analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

LET OP: dit is géén financieel advies!

De Bitcoin koers blijft records breken. Vandaag tikten we de $48.390 op Binance aan en daarmee bereikte Bitcoin opnieuw een nieuwe all-time high. Het bullishe scenario van vorige week heeft exact uitgespeeld. We hebben een dagelijkse candleclose boven $39.160 gezien en vervolgens een sterke move omhoog, waarbij we wederom een nieuwe all-time high zagen. Is dit wel normaal en bestaat er een kans dat we dit nog veel langer gaan doorzetten? Of zitten we dicht tegen een top aan en gaan we veel downside zien? We kijken vandaag opnieuw naar de Bitcoin koers om een beeld van de huidige koersbewegingen te schetsen.

Gemakkelijk en snel Bitcoin kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1.000 geen handelskosten!

Weekgrafiek Bitcoin koers

Op de weekgrafiek is nog geen enkele vorm van zwakte te zien. We zien nog te vaak voorbij komen dat mensen de prijs overgewaardeerd vinden en ertegenin gaan shorten. Wees niet die persoon die in een complete bullmarkt tegen de trend in blijft traden. Accepteer dat de prijs omhoog aan het trenden is en trade met de trend mee. Shorten doen we pas als we daar confirmatie voor vinden. Dat is op dit moment totaal niet aan de orde. We lijken momenteel op weg richting de volgende fiboacci extensielevels, waarvan de eerstvolgende op $53.376 ligt.

Bitcoin koers
Bron: TradingView

Daggrafiek Bitcoin koers

Zoals op de daggrafiek prachtig te zien is hebben we die lokale higher high neergezet boven de $39.160. We hadden in het vorige artikel aangegeven dat een dagelijkse candleclose daarboven hoogstwaarschijnlijk zou leiden tot een nieuwe all time high. Dat is dus mooi gebeurd. Op dit moment zien we graag dat de Bitcoin koers boven de $39.240 blijft, om het korte termijn bullish momentum vast te kunnen houden. Als we vanuit hier doorstijgen, zie de weekgrafiek chart voor de targets die wij aanhouden.

Bitcoin koers
Bron: TradingView

4-uur-grafiek Bitcoin koers

Op de 4-uur-grafiek is het belangrijk dat we de grijze zone op $37.995 tot aan $38.863 behouden als support. Zo lang we dat doen is er niks aan de hand en kijken wij gewoon omhoog. Op dit moment hebben we steun van de vorige lokale high op $47.565. Als we dat als support weten vast te houden zouden we vanaf hier zelfs al continuation omhoog gaan zien.

Bitcoin koers
Bron: TradingView

Conclusie

Kortom, de bulls laten wederom hun spierballen zien. De bears hebben niks te vertellen en daarom is het dus belangrijk om voorzichtig te zijn met het openen van shorts op een asset dat zo hard omhoog aan het trenden is. De tijd van shorts zal ongetwijfeld komen, maar op dit moment is het het verstandigste om gewoon lekker met de trend mee te traden en vooral zoveel mogelijk naar longs te kijken, zowel op Bitcoin als op altcoins.

De CryptoCoinTalk Telegramgroep houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wat kun je van ons verwachten? Dagelijkse (video) marktanalyses, calls, setups en (video) educatiecontent. Vind je dit interessant? Volg ons dan op Telegram door hier te klikken! Of klik op het plaatje hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN