Binance Nieuws

Binance Coin breekt record naar record, kan het hoger?

Binance Coin (BNB), de native token van Binance die voor het eerst werd gelanceerd als een utility-token voor handel op de beurs, breekt record na record. De Binance koers steeg gisteren naar een hoogtepunt van circa $148. Dit terwijl BNB twee weken geleden nog voor slechts $40 dollar werd verhandeld. BNB is nu de zevende grootste cryptomunt op basis van marktkapitalisatie.

Wat kan de reden zijn van de Binance coin stijging?

De stijging van de BNB koers wordt toegeschreven aan de Binance chain, die op dit moment de perfecte keuze lijkt voor het voltooien van transacties, vanwege de lage kosten en hoge snelheid. Dit aangezien het Ethereum netwerk opnieuw te kampen heeft met torenhoge transactiekosten. De Binance chain is voor veel gebruikers de ideale keuze, gezien de transactiekosten op het Ethereum netwerk hoger zijn dan het daadwerkelijke verstuurde bedrag.

De gigantische prijsstijging zorgde er ook voor dat de Binance Smart Chain voor de eerste keer voorbij Ethereum is gegaan in termen van dagelijks aantal transacties. De CEO van Binance Changpeng Zhao tweette hier het volgende over:

“Vandaag is een belangrijke dag. #BSC (#BinanceSmartChain) heeft Ethereum omgedraaid op dagelijkse transacties. Dit bevestigt de logica dat lage tarieven meer gebruikers en projecten aantrekken. We zullen blijven samenwerken met de #BSC-gemeenschap om lage tarieven te promoten (zelfs als #BNB stijgt) en #bouw meer.”

Totdat Ethereum de transactievergoeding oplost, dat mogelijk zal gebeuren met Ethereum 2.0, is BSC voorlopig een groeiende keuze geworden.

Wat kunnen we van de BNB koers verwachten?

We spraken met de analisten van CryptoCoinTalk over hun korte termijn visie op de BNB koers. De analisten zeiden het volgende:

“Wat we op de grafiek zien is een break van de ATH, waarop we vervolgens flink doorstijgen. We zitten op dit moment boven de $97 maar dat betekent niet dat we geen resistance hebben. De $97 is namelijk een belangrijke resistance van de FIB extensies. Wanneer je BNB bezit kun je deze fib extensies aanhouden als TP levels.”

BNB koers

Koop vanaf vandaag Bitcoin met iDeal op Binance!

Voorheen was het alleen mogelijk om met een creditcard cryptocurrencies te kopen, maar vanwege de nieuwe samenwerking met Banxa is het nu ook mogelijk om iDeal te gebruiken om cryptocurrencies op Binance aan te kopen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook, YouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN