Exchange

Altcoin Daily heeft deze drie altcoins in zijn vizier

De populaire crypto-analist en Altcoin Daily-host, Austin Arnold, heeft recent drie altcoins uitgelicht die beleggers in de gaten moeten houden. Zo vertelde Arnold in de YouTube-video dat hij optimistisch was over Cardano (ADA) en de release van de Goguen Mary-update. De update, die beperkt is tot het openbare testnet van Cardano, zal naar verwachting tegen het einde van de maand officieel worden gelanceerd. Arnold zei het volgende:

“Dus dit is een grote prestatie, dit is een grote reden dat de Cardano-prijs deze maand vooruitlopend hierop stijgt en wat dit voor jou betekent, is dat activa nu kunnen worden gebouwd op de Cardano-blockchain.”

Arnold wees investeerders ook op het veel kleinere project SnowSwap (SNOW), een gedecentraliseerde beurs die opbrengsten biedt aan liquiditeitsverschaffers. De cryptohandelaar merkte op dat het project onlangs was geïntegreerd met het populaire blockchain-project Chainlink om een ​​snel oracle op zijn mainnet aan te bieden. Hij zei:

“Omdat SnowSwap het snelle Chainlink-oracle op mainnet heeft geïntegreerd, stelt de integratie stakers in staat te storten en op te nemen met behulp van Chainlink’s gedecentraliseerde snelle gasprijs-oracle als referentie om ervoor te zorgen dat ze op de juiste manier rekening houden met de huidige Ethereum-netwerkkosten.”

Arnold vervolgde en zei dat SNOW-gebruikers met een snel orakel zouden kunnen verzekeren dat ze de goedkoopste vergoedingen voor transacties krijgen.

De Altcoin Daily-host sloot af met de nadruk op de cryptocurrency Enjin (ENJ), waarvan hij zei dat het samenwerkte met blockchain-firma Labs Group om investeringen in onroerend goed te tokeniseren. Door de nieuwe samenwerking kunnen eigenaren non-fungible tokens (NFT’s) uitgeven voor handelaren op Labs Security Exchange.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN