Hackers crypto exchange

Blockfolio gehackt: hackers plaatsen racistische berichten in nieuwsfeed

Blockfolio, een cryptoportfolio tracking app, is gehackt en hackers hebben racistische berichten naar gebruikers gestuurd in een reeks pushmeldingen. Diverse gebruikers van blockfolio ontvingen racistische berichten en sommigen kregen zelfs te zien dat ze al hun geld zouden verliezen.

Velen gingen naar Twitter om over deze hack te vertellen, waaronder de oprichter van Gokhshtein Media, David Gokhshtein, en de Chief Marketing Officer bij MyCrypto, Jordan Spence. In één van de vele schokkende berichten stond het volgende:

“Hallo, we zijn verdrietig om aan te kondigen dat we onze diensten sluiten voor alle zwarte mensen en n ****** met onmiddellijk verlies van alle fondsen.” 

Op dit moment is het onduidelijk hoeveel Blockfolio gebruikers de berichten hebben ontvangen. Blockfolio CEO Sam Bankman-Fried legde uit dat er geen fondsen zijn verloren door de hack. Het ging voornamelijk om de display- en nieuwssecties die waren aangevallen, evenals het communicatieplatform Signal.

“Geen enkel lid van het Blockfolio-team wilde dat dit zou gebeuren”, zei hij. “Maar we zijn allemaal verantwoordelijk voor ons product en zullen er alles aan doen om dit op te lossen. Ik zal vandaag ook doneren aan de ACLU, net als een aantal andere personeelsleden.”

Blockfolio heeft zijn excuses aangeboden en bevestigde ook dat de aanstootgevende berichten zijn verwijderd. Verder stelde het team de gebruikers gerust door te melden dat de fondsen niet zijn getroffen.

“Het spijt ons ongelooflijk van de aanstootgevende berichten die vandaag zijn gepost. 1: geen fondsen / enz. waren beïnvloed; dit had geen interactie met enige handelsfuncties. 2: we hebben de toegang tot de gecompromitteerde Signal-indiener ingetrokken en de berichten verwijderd.”

De CEO van Blockfolio heeft verder aangegeven dat alle handelsaccounts van de app $10 krijgen als verontschuldiging.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN