Binance nieuws

Binance maakt het kopen van cryptocurrencies gemakkelijker met Binance Lite

Nu Bitcoin (BTC) de laatste tijd regelmatig in het nieuws is gekomen, hebben de meeste cryptocurrency-houders één ding gemeen: een gestage stroom mensen die hen vragen hoe ze het kunnen kopen. Volgens een onderzoek onder meer dan 5.600 Binance-gebruikers op Twitter, heeft 42% alleen al in de afgelopen drie maanden deze vraag van zes of meer mensen gekregen. Slechts zes procent van de respondenten beweerden helemaal niet te zijn gevraagd.

Om deze vraag gemakkelijker te beantwoorden heeft Binance, ‘s werelds grootste en bekendste cryptocurrency-beurs van dit moment, het handelen voor crypto-nieuwkomers gemakkelijker gemaakt met Binance Lite. De gelanceerde Binance Lite-modus biedt gebruikers een gestroomlijnde interface voor de mobiele app, die het gemakkelijk maakt om een ​​aantal van de meest populaire cryptocurrencies te kopen.

Changpeng Zhao ‘CZ’, CEO van Binance zei het volgende over het nieuws:

“Bijna iedereen die cryptocurrency bezit, is door een vriend, familielid of collega gevraagd hoe ze mee kunnen doen. Het lijkt zeker waar voor onze gebruikers, met een verbazingwekkende 16% die de afgelopen drie maanden meer dan 15 keer is gevraagd – dat is meer dan eens per week!”

Hij ging verder met:

“Veel nieuwkomers willen gewoon hun cryptovaluta kopen en ermee klaar zijn. Het gebruik van Binance Lite betekent dat ze niet hoeven te leren hoe ze grafieken moeten lezen of omgaan met iets dat er ingewikkeld uitziet. Als ze later besluiten dat ze actiever willen worden met handelen en meer willen leren, kunnen ze de Lite-versie uitschakelen en in zoveel complexiteit duiken als ze willen.”

Mensen kunnen eenvoudig overschakelen naar Binance Lite binnen de Binance-app en het wordt aangeboden aan nieuwe gebruikers wanneer ze voor het eerst inloggen op zowel iOS als Android. Binance Lite is de gemakkelijkste manier om Bitcoin te kopen en verkopen, zonder complexe orderboeken en grafieken. Het ondersteunt lokale fiat-valutakanalen, P2P-mogelijkheden en een snelle conversiefunctie.

Binance Lite is momenteel beschikbaar voor alle Europese en Turkse gebruikers, en voor sommige Latijns-Amerikaanse en Zuidoost-Aziatische gebruikers.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN