Ethereum koers

Ethereum koers bereikt hoogste punt ooit van $1.571

De Ethereum (ETH) koers heeft een nieuw hoogtepunt bereikt van $1.571 en er zijn verschillende redenen voor deze stijging. De Ethereum futures die op 8 februari op CME worden gelanceerd is daar één van. Dit zal een deur openen voor institutionele beleggers om via hun vertrouwde platformen in Ethereum te kunnen handelen. Op dit moment is dat namelijk alleen nog Bitcoin, maar hier komt dus vanaf 8 februari verandering in.

Daarnaast is er ook nog de DeFi hype waarvan veel projecten op ETH bouwen. Dit is een katalysator voor de Ethereum koers en hierdoor zou de koers deze maand mogelijk verder kunnen stijgen.

Analisten van een data-analyseplatform genaamd Laevitas zeiden voorafgaand aan de rally naar een nieuw hoogtepunt, dat 80% van het Ethereum volume van Deribet werd gedomineerd door callopties. De analisten voorspelden op basis van deze informatie dat de Ethereum koers een nieuwe stijging zou maken. Ze zeiden:

“#ETH 1-maand VIX is gereset naar de niveaus die voor het laatst begin januari werden gezien, terwijl de prijs zich stabiliseert in de buurt van ATH. 80% van het @DeribitExchange-volume wordt tegenwoordig gedomineerd door callopties, het lijkt erop dat het bijna gaat knallen. “

De Ethereum koers steeg vervolgens binnen een paar uur tot meer dan $1.500 en bereikte een nieuw hoogtepunt.

Gemakkelijk en snel Ethereum kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1000 geen handelskosten!

Staking bereikt hoogtepunt

Ook het aantal Ethereum dat is opgesloten in het Ethereum 2.0 contract heeft in termen van vergrendelde waarde een nieuw hoogtepunt bereikt. Analysebureau Glassnode deelde gisteren een grafiek waarop het nieuwe hoogtepunt te zien is en zei:

#Ethereum $ETH Totale waarde in het ETH 2.0 depositocontract heeft zojuist een ATH van $4.099.368.001,66 bereikt. Vorige ATH van $4.057.383.552,67 werd waargenomen op 29 januari 2021.

Ethereum koers

Volgens de mede-oprichter van ethhub_io heeft het aantal Ethereum dat is opgesloten in het Ethereum 2.0 vandaag alweer een nieuw hoogtepunt bereikt van $4,5 miljard. Hij zei:

“Er zit nu $4,5 miljard aan $ETH vast in het eth2-depositocontract.”

Ethereum koers richting $15.000

Volgens een bekende crypto YouTuber, Lark Davis, kan de Ethereum koers richting $15.000 stijgen, als de Bitcoin koers nog x10 vermenigvuldigt. Volgens Davis kunnen altcoins met een lage marktkapitalisatie zelfs x100 stijgen mocht Bitcoin dit niveau bereiken. Hij zei het volgende op Twitter:

Als we nog eens 10X krijgen voor #Bitcoin, zal het $350.000 bedragen en voor #Ethereum $15.000. Beide koersdoelen zijn mogelijk. Als de majors dit kunnen, gaan die low cap gems 100X of meer.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN