Bitcoin koers

Dit zijn twee cruciale niveaus voor Bitcoin om in de gaten te houden

De Bitcoin koers heeft moeite om een duidelijke trend te laten zien en beweegt de afgelopen dagen grotendeels zijwaarts. De koers had gisteren plotseling weer een opleving. Dit was grotendeels te danken aan de positieve uitspraken van Tesla CEO Elon Musk. Er zijn in de afgelopen dagen twee momenten geweest waarop de Bitcoin koers kortstondig steeg.

De stijging van gisteren kwam nadat Elon Musk positieve uitspraken deed tijdens een online bijeenkomst bij Clubhouse en de andere stijging gebeurde toen Elon Musk zijn beschrijving van zijn Twitter-profiel in “#Bitcoin” veranderde.

Toch blijkt de verkoopdruk na dit soort stijgingen te groot waardoor de Bitcoin koers kort daarna weer een neerwaartse beweging maakt, echter is de neerwaartse beweging nog niet voldoende geweest om een ​​langdurige neerwaartse trend te veroorzaken. Hierdoor blijven analisten optimistisch op de korte en middellange termijn.

Gemakkelijk en snel Bitcoin kopen? Dat kan direct hieronder!

Belangrijke niveaus voor Bitcoin

Volgens de bekende cryptocurrency analist CryptoMichaël is het van belang dat de Bitcoin koers het $35.000 niveau doorbreekt, willen we opnieuw onze all time high testen. Hij merkte daarbij op dat de $30.000 barrière een belangrijk niveau is om vast te houden. De kans is namelijk groot dat als dit niet gebeurt we richting $25.000 zullen dalen. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“Nog steeds consoliderend in een smal bereik hier. Aan de positieve kant moeten we die grens van $35.000 doorbreken voor een hernieuwde test van het hoogste punt ooit. Als je echter geen $30.000 vasthoudt, zullen we een test van de 21-weekse MA zien, veronderstel ik (of in ieder geval die regio rond $25K).”

Bitcoin koers

BTC breekt uit H&S patroon

Cryptocurrency analist The Moon, met meer dan 125.000 volgers op Twitter, zei vanochtend dat we een inverse head and shoulders aan het vormen zijn. Hij voorspelde op dat moment een Bitcoin stijging richting $36.900.

Niet veel later braken braken we uit dit patroon waarop hij het volgende zei:

“Bitcoin brak dit patroon heel snel na deze tweet haha! Precies zoals ik had voorspeld.”

Een stap dichterbij $50.000

Cryptocurrency analist Teddy Claps is optimistisch over de Bitcoin koers en gaf aan dat de Bitcoin koers boven de resistance beweegt. Volgens de analist zijn we een stap dichter bij de $50.000. Hij plaatste de onderstaande grafiek op Twitter:

Bitcoin

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN