Binance Launchpad

Binance Smart Chain maakt Ethereum 2.0-staking mogelijk

Binance heeft een tijdje geleden de Binance Smart Chain (BSC) opgericht, een nieuwe blockchain van de beurs die de integratie van smart contracts mogelijk maakt. Het platform heeft de laatste tijd flink aan populariteit gewonnen, aangezien het momenteel al meer dan 100 projecten huisvest. Om echter nieuwe gebruikers aan te trekken heeft de beurs besloten om een nieuwe service toe te voegen, namelijk ETH 2.0-staking.

Om dit mogelijk te maken heeft de beurs een eigen versie van ETH vrijgegeven, genaamd BETH. BETH is een ETH 2.0-staking-token uitgegeven door Binance op BSC en Ethereum, zodat gebruikers ETH in een 1:1-verhouding kunnen staken om BETH te krijgen, die je op zijn beurt weer kan verkopen voor andere munten.

Deze nieuwe toevoeging opent de potentiële beloningen die eerder beperkt waren tot het simpelweg vasthouden van BETH om dagelijkse airdrops te ontvangen. Ondertussen heeft de BSC-liquiditeitspool voor BEP-20-tokens, BakerySwap, ook liquiditeitsminingpools voor verschillende BETH-paren toegevoegd. Deze omvatten BETH/ETH, BETH/BNB en BETH/BUSD, waardoor de pools tweeverdieners worden. Dit betekent dat de gebruikers tegelijkertijd BAKE en BETH kunnen verdienen.

De jaarlijkse procentuele opbrengst (APY) schommelt momenteel rond de 30% voor alle drie de pools en biedt liquidity miners interessante paren om te overwegen. Dankzij BETH/ETH kunnen liquiditeitsverschaffers bijvoorbeeld een hoog rendement behalen met een lager risico op tijdelijk verlies van hun ETH-posities.

De Binance Smart Chain is een uitstekende plek geworden voor gebruikers om in nieuwe projecten te investeren. Het BSC-team kijkt er nu naar uit om zijn Decentralized Finance (DeFi) -infrastructuur te ontwikkelen. Vanwege hun visie heeft BSC ook aangekondigd dat zij dit jaar hun blockchain willen koppelen aan de bekende crypto-portemonnee MetaMask, die zich tegenwoordig ook voornamelijk op DeFi richt.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN