Bitcoin heeft deze week weer wat kracht laten zien, zoals ik in de dagelijkse youtube updates al meerdere malen aangaf, zat er een correctie van de trend aan te komen.

De Bitcoin koers stijgt, kunnen we hoger?

De Bitcoin koers heeft vandaag weer een opleving gezien en dat is mede te danken aan de positieve woorden van Tesla CEO Elon Musk. Zo gaf hij gisteren tijdens een online bijeenkomst aan dat Bitcoin een “goed iets” is. De Bitcoin koers bewoog vanochtend rond de $32.000-regio en steeg door het positieve nieuws tot $34.717. Echter hebben we een deel van de winsten weer snel ingeleverd, want op het moment van schrijven beweegt BTC rond de $33.500.

Gemakkelijk en snel Bitcoin kopen? Dat kan direct hieronder!

Analist: Bitcoin koers kan naar $24.000 dalen

Ondanks de recentelijke stijging is een crypto-analist nog steeds bezorgd. Hij suggereert dat de prijs naar de lagere $20.000-regio kan dalen, als Bitcoin onder de $36.000 blijft bewegen. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“Waarom is CT overdreven bullish? Ik snap het niet, en ik zal het niet zijn totdat Bitcoin $36k overschrijdt. Laat me je bullish charts zien, als die er zijn.”

Bitcoin koers

Ondanks het sentiment lijken instituties en whales nog steeds Bitcoin te kopen rond de $30.000, aangezien de koningsmunt elke keer rond dit niveau wordt teruggekaatst.

CarpeNoctom: korte termijn richting $46.000

Crypto-analist CarpeNoctom, met meer dan 124.000 volgers op Twitter, is eigenlijk nog steeds op korte termijn optimistisch over de vooruitzichten van BTC. Hij keek naar de cloud formatie van Bitcoin en suggereert dat we bezig zijn met het vormen van een bullish patroon. Mocht dit uitspelen dan voorspelt CarpeNoctom dat de Bitcoin koers op korte termijn naar $46.000 kan stijgen. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“4h BTC: ik hou van onze kansen op 46k als we de komende week een bullish kumo-uitbraak kunnen krijgen.”

Bitcoin

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN