Blockfolio trading

Blockfolio gaat handel in crypto en aandelen aanbieden, zonder handelskosten

De bekende portfolio-tracking applicatie, Blockfolio, heeft vandaag aangekondigd dat het de handel in cryptocurrency mogelijk gaat maken, zonder handelskosten. Dit kan gezien worden op een directe reactie op het verbazingwekkende nieuws vanuit de beurs Robinhood die besloten heeft om sommige aandelen- en crypto-aanbiedingen te beperken te midden van de GameStop-handelsgekte die gestart is door de subreddit WallStreetBets.

Dit nieuws ging bij handelaren niet in de koude kleren zitten en een aantal beleggers protesteerde donderdag voor het hoofdkantoor van de Amerikaanse broker. Ze zijn van mening dat Robinhood de markten manipuleert en meeheult met de de grote jongens op Wall Street.

Op deze boycot-actie heeft Blockfolio perfect ingespeeld. Blockfolio vermeldt namelijk ook alle tokenized aandelen, die op de derivatenbeurs FTX zijn genoteerd, in de handelsservice beschikbaar zullen zijn. Het is alleen ook duidelijk geworden dat de service niet beschikbaar zal zijn voor Amerikaanse gebruikers.

Een Blockfolio-vertegenwoordiger, Jonathan Chu, vertelde CoinDesk het volgende:

“Er komt een golf van nieuwe gebruikers de crypto-ruimte binnen die eenvoudige, gemakkelijke tools nodig hebben om te navigeren in wat een ontmoedigende industrie kan zijn. Omdat we altijd hebben geprobeerd de meest gebruiksvriendelijke begeleidende app voor de crypto-industrie te zijn, was het simpelweg gratis handelen in de app een logische volgende stap voor Blockfolio.”

De stap komt nadat het bedrijf in augustus 2020 de beurs FTX heeft overgenomen voor $150 miljoen. Blockfolio medeoprichter en CEO Ed Moncada bevestigde toendertijd de perfecte afstemming van zijn bedrijf met FTX. Hij zei het volgende over de deal:

“We staan ​​aan het begin van een bull markt die meer nieuwe gebruikers naar de ruimte zal trekken. Vrijwel iedereen nam de telefoon op na die deal, maar als het gaat om het afstemmen van onze missies, die beide erg gericht zijn op de beste ervaring voor de gebruiker, is er geen enkele andere beurs die zo snel en zo bedachtzaam te werk gaat als het team van FTX.”

De nieuwe service zal zware concurrentie krijgen van bedrijven als Coinbase en Robinhood, hoewel FTX aan CoinDesk heeft verteld dat het gelooft dat het een superieur prijsmodel zal bieden.

De nieuwe functie, die wordt aangedreven via de handelssystemen van FTX, komt ook tot stand via een partnerschap met Digital Assets AG, leverancier van kapitaalmarktoplossingen, en investeringsmaatschappij CM Equity, opgericht in oktober vorig jaar.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN