Binance BitMEX

Binance en Kraken ondervinden problemen, maar dit is goed nieuws?

De meest gebruikte cryptocurrency-exchange Binance heeft aangekondigd dat het opnames tijdelijk zal opschorten, in een poging om de grote toename van “verzoeken van nieuwe unieke gebruikers” aan te pakken.

Hoewel opnames een paar minuten werden hervat, werden ze al snel weer opgeschort. Binance CEO CZ dook snel op naar Twitter om Binance-gebruikers gerust te stellen, maar beweerde dat ” problemen omtrent systeembelasting” achter de opschorting zaten. Uiteraard voegde hij hier aan toe dat de “fondsen SAFU zijn”.

Binance was echter niet de enige crypto-exchange die problemen had, aangezien de Amerikaanse crypto-beurs Kraken ook connectiviteitsproblemen meldde, waarbij klanten niet konden inloggen of zich konden registreren bij het platform. De laatste update van Kraken verklaarde dat het platform bezig was het probleem op te lossen.

Het is opvallend dat we nog niks gehoord hebben van problemen op Coinbase, aangezien de cryptomarkt vandaag onderhevig is aan groter handelsvolumes, waarbij de handelsvolumes van Dogecoin met meer dan 10.000% toenamen en meer dan 15% van het totale marktvolume vertegenwoordigden.

Het was ook een bewogen dag voor de nummer één cryptocurrency Bitcoin (BTC), aangezien het binnen een paar uur na de Twitter-bio-update van Elon Musk met meer dan $5.000 werd gewaardeerd (later hier meer over in een apart artikel). De cryptocurrency handelde op het moment van schrijven op meer dan $37.000, een stijging van meer dan 18% in de afgelopen 24 uur.

De toename van verzoeken van “nieuwe unieke gebruikers” verwijst vermoedelijk naar een toestroom van nieuwe particuliere beleggers. Dit wil zeggen dat de problemen van de verschillende beurzen, vreemd genoeg, goed nieuws zouden kunnen zijn. Zoals een gebruiker op Twitter zei:

“Het is geen echte bull run totdat exchanges gedwongen worden hun registraties weer te sluiten.”

Heb je nog geen account op Binance? Maak dan nu een account aan en ontvang 10% handelskorting!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN