Ethereum

Ethereum koers wankelt, maar wat zijn de vooruitzichten?

Waar de Ethereum koers onlangs een nieuw hoogtepunt bereikte, lijkt het volgens analisten slechts een kwestie van tijd voordat we deze opnieuw gaan doorbreken. Toch heeft Ethereum (ETH) op dit moment wat moeite om de opwaartse beweging voort te zetten, vanwege de wisselvallige koersschommelingen van Bitcoin.

Een crypto-analist ziet de komende tijd in ieder geval positief in voor de Ethereum koers en verwacht dat de koers niet lager dan $1.200 zal dalen. De analist merkte zelfs op dat dit de bodem is en we vervolgens een opwaartste beweging kunnen zien richting $2.000. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“Dit is mijn nieuwe roadmap voor Ethereum. Denk ik dat het voorbij is? Nee. Denk ik dat het dieper komt dan hoger? Ja, $1.200 is naar mijn mening een mooie instapmoment.”

Ethereum koers

Gemakkelijk en snel Ethereum kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1000 geen handelskosten!

Onlangs deed ook een analist van Fundstrat Global Advisors een gewaagde voorspelling door te zeggen dat de Ethereum koers op weg is naar een prijs van meer dan $10.000.

Wanneer zien we een stijging van Ethereum?

De analisten van CryptoCoinTalk hebben recentelijk gezegd dat we een overduidelijke bullish structure vormen. De verwachting is dat we eerst richting het lagere $1.000 niveau zullen dalen. Ze merkten verder op dat deze regio zal dienen om liquiditeit op te halen om vervolgens weer een opwaartse beweging te maken.

Ethereum koers

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN