Bitcoin computerspel

Beursgenoteerd bedrijf koopt $150 miljoen aan Bitcoin

Het op NASDAQ genoteerde bedrijf Marathon Patent Group heeft vandaag 4.812,66 Bitcoin (BTC), ter waarde van ongeveer $150 miljoen, gekocht voor hun schatkistreserves op de balans.

Marathon is een technologiebedrijf voor digitale activa dat cryptocurrencies mined, met een focus op het blockchain-ecosysteem en het genereren van digitale activa.

De voorzitter en CEO van Marathon, Merrick Okamoto, was van mening dat het aanhouden van een deel van hun schatkistreserves in Bitcoin een betere langetermijnstrategie zou zijn dan het aanhouden van Amerikaanse dollars, “vergelijkbaar met andere vooruitstrevende bedrijven zoals MicroStrategy.”

Naast de aankoop van Bitcoin, heeft het bedrijf echter ook flink geïnvesteerd in nieuwe Bitcoin miners. Het zei het volgende in het persbericht:

“Tot op heden hebben we een contract gesloten om 103.060 miners aan te schaffen, die momenteel naar verwachting allemaal zullen worden geleverd en volledig ingezet tegen het einde van het eerste kwartaal van fiscaal 2022. Als alle miners vandaag operationeel waren, op basis van de huidige moeilijkheidsgraad van het Bitcoin-netwerk, zouden we ongeveer 55-60 Bitcoins per dag produceren. Door ons contant geld te gebruiken om nu in Bitcoin te investeren, hebben we ons potentieel om een ​​pure-play-investering te zijn, werkelijkheid gemaakt.”

De CEO van het bedrijf onthulde verder dat Marathon de hulp innam van het NYDIG-team om het proces te versnellen en de transactie te vergemakkelijken. De medeoprichter en CEO van NYDIG reageerde als volgt:

“We hebben grote bewondering voor de toewijding van Marathon aan het Bitcoin-ecosysteem en we zijn erg verheugd ze toe te voegen aan de lijst van bedrijven die NYDIG gebruiken als de institutionele keuze voor Corporate Treasury Solutions. NYDIG is uniek gepositioneerd om bedrijven te helpen bij het navigeren door de uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd bij het uitvoeren en structureren van het houden van grote Bitcoin-posities, en ons vermogen om Marathon een op maat gemaakte en aangepaste oplossing te bieden, met een snelle doorlooptijd en zonder marktimpact, is de reden waarom instellingen en verzekeringsbedrijven kiezen voor NYDIG.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN