Ethereum koers

Het aantal Ethereum whales neemt flink toe

De Ethereum (ETH) koers heeft in de afgelopen dagen turbulente prijsacties meegemaakt, waarbij de koers op 19 januari richting het hoogste punt van $1438 steeg en drie dagen later vervolgens naar een koers van $1042 daalde. Inmiddels lijkt de Ethereum koers zich te herstellen en bewegen we op het moment van schrijven rond de $1319.

Gemakkelijk en snel Ethereum kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1000 geen handelskosten!

Analisten verwachten dat de institutionele vraag naar Bitcoin dit jaar uiteindelijk zal overslaan naar Ethereum. Mede door het feit dat op 8 februari de Ethereum futures op de Chicago Mercantile Exchange (CME) gelanceerd wordt. Hierdoor lijken investeerders voor die tijd nog Ethereum in te willen slaan.

Ethereum whales blijven toenemen

Het aantal Ethereum whales met 10.000 of meer ETH is in 30 dagen met 32 toegenomen. Dit is tevens het hoogste aantal aan whales in de afgelopen 13 maanden. Bovendien nemen investeerders steeds meer hun Ethereum op van exchanges waardoor het ETH saldo zich op het laagste punt in 14 maanden bevindt.

Het team van Bloqport plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“Het aantal adressen met 10.000 ETH bereikte zojuist een hoogste punt in 13 maanden. In de afgelopen 30 dagen zijn 32 nieuwe whale adressen gecreëerd. Het ETH-saldo op beurzen heeft ook net een dieptepunt in 14 maanden bereikt en is de afgelopen 30 dagen met 16% gedaald.”

Ethereum

Wat kunnen we van de koers verwachten?

Een analist is optimistisch over de Ethereum koers en zei onlangs dat ETH zich momenteel in een cruciale positie bevindt. Volgens de analist zit de Ethereum koers gevangen tussen de belangrijkste resistance van $1260 en de support in de regio midden $1100. Wat de trend op korte termijn is hangt grotendeels af van welke van deze twee niveaus als eerst wordt doorbroken. De analist plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“BTC ging 9% omlaag om zijn dieptepunt te halen. ETH zou 20% moeten dalen om zijn dieptepunt te bereiken. ETH is sterker geweest en heeft nog steeds de dagelijkse structuur in tact. Als we naar een correctie van 9% kijken, komen we op een vraagpositie van $1140 – $1160. Het terugvorderen van $1260 kan voldoende kracht geven om verder te gaan. “

Ethereum koers

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN