Chainlink

Chainlink koers bereikt nieuw hoogtepunt en dagelijkse actieve adressen blijven toenemen

De Chainlink koers heeft onlangs een nieuw hoogtepunt bereikt van $25,50 dollar. Waar Chainlink in 2020 nog voor circa $2 dollar werd verhandeld is de koers in minder dan één jaar tijd met meer dan 12x verdubbeld. Door deze aanzienlijke stijging is Chainlink nu groter dan Litecoin en momenteel de zevende grootste cryptocurrency met een marktkapitalisatie van $9,9 miljard.

Chainlink is een gedecentraliseerd platform dat smart contracts op de blockchain wil verbinden met applicaties uit de echte wereld. Het doel is om een veilige en betrouwbare toegang te bieden tot datafeeds, web API’s, IoT-apparaten, betalingssystemen, etc.

Gemakkelijk en snel Chainlink kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1000 geen handelskosten!

Netwerk groeit enorm

Naast het feit dat de koers aanzienlijk stijgt, zien we ook dat het aantal dagelijkse actieve adressen op het Chainlink netwerk aanzienlijk blijft toenemen. Volgens de on-chain dataprovider Santiment, is het aantal nieuwe aangemaakte adressen van 5.301 143% hoger dan de 2.189 drie maanden geleden. Santiment plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“De netwerkgroei van $LINK, die het aantal nieuwe dagelijks actieve adressen meet dat wordt gecreëerd, blijft snel toenemen. Op dit moment is het aantal aangemaakte 5.301 nieuwe adressen 143% hoger dan de 2.189 drie maanden geleden. Dit aantal bereikte vijf dagen geleden bijna 10k.”

Chainlink

Dat Chainlink het goed doet lijkt ook voor institutionele belangstelling te zorgen. Zo meldde CryptoBenelux onlangs dat Grayscale wellicht vijf cryptocurrencies zal toevoegen aan zijn cryptomandje waaronder Chainlink.

Koersanalyse

We spraken met Daan van Beneluxcrypto over zijn visie op de Chainlink koers en hij zei het volgende:

“De afgelopen dagen hebben we weer zeer volatiele bewegingen gemaakt. Als gevolg van de #BTCUSDT dump naar de 30k heeft #LINKUSDT zelfs de fib 0.618 zone geraakt met een wickje. We zien dat we sindsdien sterk zijn gebounced en de vorige ATH binnen no-time hebben doorbroken. Wanneer we op de chart kijken zien we dat we even terug kunnen vallen naar de vorige high: de Mac-d begint kracht te verliezen, de RSI wilt richting de trendline bewegen en de bovenste bollinger-band pusht de prijs ook omlaag richting de middelste band. Een retest van de 23 USDT is dus goed mogelijk, waarop de kans groot is dat we de stijging voortzetten.”

Chainlink

Wil je meer van dit soort analyses en voorspellingen? Klik dan hier voor het Telegram kanaal van Benelux Crypto.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN