Bitcoin koers analyse

Monero (XMR) kan dalen tot $100, aldus analist

De bekende privacymunt Monero (XMR) heeft afgelopen tijd ook flink geprofiteerd van de enorme stijging van Bitcoin (BTC). De munt is sinds het dieptepunt in maart van ongeveer $36 gestegen naar een hoogtepunt van $171, dat twee weken geleden bereikt werd. Nu is echter de vraag waar de koers nu heen gaan bewegen. Om dit te bepalen hebben we een analyse erbij gepakt van een bekende analist.

De XMR-prijs heeft sinds 20 januari een constante dalende beweging ondergaan. De prijs van de cryptocurrency is de afgelopen 40 uur met meer dan $20 gedaald. Gedurende de afgelopen 24 uur werd de hoogste prijs van de cryptocurrency geregistreerd op $153, terwijl de laagste prijs werd geregistreerd op $136. Op het moment van schrijven staat de Monero koers op ongeveer $135, met een marktkapitalisatie van ongeveer $2,4 miljard.

Hoewel de munt dus al flink is gedaald, lijkt dit echter niet het einde te zijn van de neerwaartse beweging. Zo gaf de bekende analist op TradingView, Alvarogctmr, aan dat de cryptocurrency waarschijnlijk zal gaan dalen richting $100. Volgens de analist zal de cryptocurrency stuiteren in deze ondersteuningsregio en de weerstand van $140 opnieuw testen om de voortzetting van de prijs te hervatten.

Monero koers analyse
Bron: TradingView


De analist is van mening dat de XMR-prijs op het punt staat te gaan dalen in de richting van de $100-zone. Hij verwacht tevens dat er een dubbel bodempatroon zal ontstaan ​​op de $100. Volgens hem zou de cryptocurrency echter weer naar boven moeten stuiteren nadat het dit korte-termijndoel heeft bereikt, waardoor de cryptocurrency weer boven het $140-niveau kan stijgen. Volgens de analist zal dit een goede koopmogelijkheid zijn voor de XMR-traders, aangezien de XMR-prijs hierna mogelijk een flinke stijging kan gaan doormaken (géén financieel advies).

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN