Ethereum

Ethereum koers lijkt zich klaar te maken voor een volgende stijging richting $1600

De nummer twee cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie, Ethereum (ETH), blijft ook dit jaar flink doorknallen en bereikte gisteren een nieuw hoogtepunt van $1428. Nu het record uit 2018 is gebroken, verwachten analisten dat de Ethereum koers op korte termijn zal verdubbelen. Een analist zei zelfs dat ETH in 2021 richting $10.000 kan stijgen. Op het moment van schrijven beweegt de koers rond de $1272.

Gemakkelijk en snel Ethereum kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1000 geen handelskosten!

Niet alleen de Ethereum koers bereikte onlangs een nieuw record, maar ook de open interest over Ethereum Futures-contracten bereikte recentelijk het hoogste niveau in de geschiedenis. De open interest op Ethereum Futures-contracten behaalde onlangs een hoogtepunt van $4,5 miljard. Glassnode plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“$ETH open interest op een ATH.”

Ethereum

Ethereum koers kan naar $1600 stijgen

De bekende Nederlandse cryptocurrency analist CryptoMichaël, met meer dan 100.000 volgers op Twitter, deelde zijn visie op de Ethereum koers. Hij zei dat het cruciaal is voor Ethereum om niet het prijsniveau van $1250 te verliezen willen we richting $1600 stijgen. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“#Ethereum heeft een mooie uitbraak en beweegt zich rond het hoogste punt ooit van 2017. Het hoogste punt ooit dat er over een paar jaar ongetwijfeld klein uit zal zien. Op korte termijn is het cruciale niveau echter het rode vak. Als dat aanhoudt, is $1.600 de volgende. Zo niet, valt de Ethereum koers terug in het bereik.”

Ethereum koers

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN