Ethereum koers

Enjin Coin goedgekeurd door de Japanse autoriteiten en koers stijgt met meer dan 70%

Enjin Coin (ENJ), een cryptocurrency dat zich richt op de gaming-industrie, is op 19 januari door de Japanese Virtual Currency Exchange Association (JVCEA) goedgekeurd om op Coincheck te worden genoteerd. De JVCEA is een zelfregulerende organisatie voor de cryptocurrency industrie in Japan. Door het nieuws steeg de Enjin koers met meer dan 70% van circa $0,23 tot een hoogtepunt in 3 jaar van circa $0,44.

Enjin Coin zal naar verwachting op 26 januari worden genoteerd op de Coincheck beurs in Japan. Gebruikers kunnen hierdoor ENJ aanschaffen met de Japanse yen. Coincheck is een van de grootste gelicenseerde markten voor cryptocurrency in Japan en wordt gereguleerd door de Financial Services Agency (FSA) van het land.

Gemakkelijk en snel Enjin Coin kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1000 geen handelskosten!

Coincheck, werd in 2018 slachtoffer van één van de meest gigantische hacks waarbij criminelen ongeveer $530 miljoen aan NEM hebben gestolen. De beurs heeft momenteel 15 valuta’s vermeld waaronder Bitcoin, Ethereum en meer.

Maxim Blagov, CEO van Enjin, zei het volgende over de nieuwe ontwikkeling:

“Van Super Mario tot Pokémon en Final Fantasy, Japan is de thuisbasis van baanbrekende games die een blijvende plaats innemen in de popcultuur. We geloven dat enkele van ‘s werelds beste blockchain-games afkomstig zullen zijn van de Japanse game-industrie, en we zullen er zijn om hen te helpen deze krachtige technologie ten volle te benutten.”

De Japanse videogamemarkt is een van de snelst groeiende niches met een jaarlijks groeipercentage van 7,1% en een geschatte omzet van meer dan $18 miljard in 2021, volgens het persbericht van Enjin.

Enjin werd op weg naar de Japanse markt geholpen door Hashport Accelerator. Seihaku Yoshida, CEO van HashPort, zei:

“Enjin heeft een gedurfde toezegging gedaan om de Japanse markt te betreden in 2019, vastbesloten om hun bedrijf in de ruimte te laten groeien, ongeacht de marktomstandigheden. Na meer dan een jaar van due diligence is de goedkeuring en notering van Enjin Coin op Coincheck een belangrijke mijlpaal voor Enjin en de acceptatie van zijn blockchain-platform in Japan. “

Enjin Coin hield in 2017 een ICO waarmee het circa 19 miljoen ophaalde en in 2018 lanceerde het een mainnet. In 2019 haalde Enjin de krantenkoppen toen een Samsung-functionaris verschillende crypto- en blockchain gerelateerde projecten op de smartphone bekend maakte, waar ook Enjin Coin tussen zat.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN