Ethereum koers

TradePremium: Ethereum koers maakt zich klaar voor een nieuwe all-time high?

Allereerst willen we TradePremium.be bedanken voor deze Ethereum (ETH) koers analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

LET OP: dit is géén financieel advies!

De afwijziging van de Ethereum koers die we bij de start van vorige week kregen was niet van lange duur, zoals aangehaald was er geen enkele reden tot paniek. Een nieuwe week, en meteen een nieuwe pump bij de start. Waar staan we nu?

Weekgrafiek Ethereum koers

Ethereum koers weekgrafiek
Bron: TradingView

Op de weekly chart zitten we in de hoogst mogelijke resistance range en een kleine tussenpauze was hier dan ook te verwachten. Al lijkt nu op dag 2 van de week de eerste poging te gebeuren om de rit naar boven opnieuw in te gaan zetten. De belangrijkste zone om boven te gaan sluiten is naar mijn mening $1380 tot $1440. Afwachten tot maandag dus of we deze signalen krijgen.

Krijgen we deze zo gewilde sluit hierboven, dan lijkt er voorlopig geen stop meer op te zitten en krijgen we wellicht een kopie van Bitcoin koers, namelijk een verdubbeling van de all-time high. Ongetwijfeld zullen de vele negatieve nieuwsberichten over een mogelijk daling naar $20.000 hier ook veel invloed op hebben, al lijkt dit voorlopig nog zeer voorbarig. Ik houd mijn ogen voorlopig gericht op de verdubbeling bij gebrek aan andere prijsindicaties. Kijken we echter naar de andere kant, waar we altijd rekening mee moeten houden, waar liggen onze support zones dan?

Bij het niet breken, helaas een heel stuk lager. De vaker aangehaalde zones blijven nog steeds gelden: 1st range $975 tot $870 en de 2de van $780 tot $720. Op dat eerste level zagen we ook de stevige buy back wick van vorige week. Het volume op de pomp blijft echter ook nog steeds oplopen, dus mijn mening lijkt het er meer op dat we de high gaan doorbreken.

Daggrafiek Ethereum koers

Ethereum koers daggrafiek
Bron: TradingView

Ook op daily lijkt hij rustig de beweging naar boven te willen voortzetten en we kregen een eerste deftige low die neergeprint werd. Van daaruit werd dan ook opnieuw de reversal ingezet. De interim support zone die we braken traden we ook opnieuw boven en we lijken op weg te zijn om een higher high te gaan neerzetten, al is dit misschien nog iets te voorbarig zo vroeg op de dag.

Prijs doelen om te gaan doorbreken, ook hier alle ogen op de all time high van $1440. Waar zoeken we support zones, de 2 laagste blijven gelden: $720 tot $780 en $870 tot $975. Echter zie ik daar nog een nieuwe zone bijkomen die iets veiliger en hoger ligt van $1000 tot $1090.

Conclusie

De Ethereum koers lijkt zich klaar te stomen om Bitcoin achterna te gaan en alles te gaan doorbreken en achter zich te laten. Waar gaan we heen, time will tell. Ik blijf echter bullish op de nummer twee cryptocurrency van dit moment. Het is echter wel een spannende tijd voor de munt.

Volg ook zeker onze wekelijkse Bitcoin update op woensdag op Tradepremium.be om hierover op de hoogte te blijven.

TradePremium.be is een community van cryptocurrency liefhebbers, blockchain technology supporters en investeerders die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben, een betrouwbare bron aan informatie en kennis bieden aan onze leden. Volg ons op Telegram door hier te klikken of klik op het plaatje hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN