Bitcoin koers

YouTuber schrikt van waarde van Bitcoin donatie uit 2013

De populaire YouTube-artiest Alicia Spagnola vertelt haar 325.000 abonnees in een nieuwe video over hoe ze “per ongeluk Bitcoin rijk” werd. Alicia Spagnola ontving in 2013 via haar Free Paintings-project een donatie in Bitcoin (BTC) van toen nog ‘slechts’ $50. Acht jaar later is deze Bitcoin inmiddels circa $39.000 waard. Ze zei het volgende in haar video:

“Ik heb net ontdekt dat ik Bitcoin rijk ben – dit is mijn poging om het voor mijn plezier te gebruiken.”

Tijdens de video deelde Alicia Spagnola een afbeelding van de originele e-mail van 25 juni 2013, toen een aanvrager haar overtuigde om BTC te accepteren.

“Ik zou je graag $50 (in Bitcoins) willen betalen voor je interpretatie van BTC – een nieuwe virtuele valuta die het super eenvoudig maakt om geld te verzenden / ontvangen via internet.”

Bitcoin

Alicia Spangola ging en akkoord en maakte destijds de volgende schilderij voor de persoon:

Bitcoin

Door de gigantische Bitcoin bull run in de afgelopen maanden steeg de vergeten BTC van Spagnola naar meer dan $39.000. Dit bracht haar op het idee om een ​​bezoek te brengen aan de donateur in Las Vegas en persoonlijk een grotere versie van het originele portret te bezorgen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN