Bitcoin

Top 10 + 1 New Star is born!

Dit artikel is geschreven door Nostradamus, een professionele Cryptogroep met meer dan 20 jaar ervaring in zowel de stock als de cryptomarkt.

LET OP! Dit is géén financieel advies!

Onze top 10 heeft mooie rendementen, waarbij enkele munten in een maand tijd zelfs 300% gestegen zijn. We weten dat er inmiddels mensen zijn die dit nauw volgen, dus even een update.

Vergeet niet af en toe ook winst te nemen. Als je 100% winst hebt is 50% verkopen een free shot. Je hebt je inleg eruit voor de volgende moonshot en  je huidige positie gaat risicoloos mee en bij een eventuele daling heb je niets verloren. Denk wel aan je risicomanagement. Hoe vaak lezen we wel niet dat mensen in totale euforie zijn bij onze moonshots, waarbij de gehele portefeuille +60% gaat, maar die winst heb je pas echt als je het ook daadwerkelijk verzilverd.

Gok niet altijd op de maximale winst. Je slaapt heerlijk als je inleg eruit is en laten we eerlijk zijn, vier van onze munten staan al maal 2 en twee munten al meer dan maal 3. Daar mag je ook wel een tijdje van genieten. Nu genoeg en op naar onze nieuwe Nostradamus Moonshot.

Wij van Nostradamus doen dingen anders:

 1. Onze challenge 0.1 BTC -> 10 BTC.
 2. Ruim voor de zomer riepen wij al dat BTC aan het einde van het jaar op $25.000 zou staan.
 3. Onze special coins door de maanden heen.
 4. Onze top 10 van twee weken geleden.

Waar wij voor kiezen is de Keep Indicators Simple Search(KISS) 🔦

Als we deze aanzetten en niet direct een duidelijke entry zien, gaan we door naar de volgende!

Wist je dat de mensen die traden, zonder telkens van strategie te veranderen, tot 17% meer profit maken? Verwacht niet dat er een kunstje is dat je altijd helpt om geld te verdienen.

 • als je onze indicatoren snapt, 
 • je weet welk profiel je hebt, 
 • en de discipline hebt om deze wetenschap toe te passen, is de kans groot dat je 17% meer profit haalt als elk andere trader?

True, wij hebben niet zoveel met traditionele waarheden. Wij doen het anders maar iedereen kan het, geen uitzonderingen. 

Onze Top 10:

 1. Aeon
 2. Pirate (ARRR)
 3. WOW
 4. THETA
 5. XMR
 6. BID
 7. XLA
 8. AAVE
 9. LOKI
 10. SNX

Uiteraard hebben we uitgebreide analyses van bovenstaande coins. We gaan voor langere termijn vooral voor munten die meer zijn dan een whitepaper project. We willen graag onderliggende waarde zien, zodat projecten ook nog bestaan als de Crypto Jungle instort. Maak een mandje met deze penny stocks van max 4% van je portefeuille, leg het aan de kant en kijk er over een jaar weer eens naar. Als er een slaagt sta je break-even, bij twee of meer sta je mooi in de winst.

11 🧨 Tierion (TNT)

 • Exchange: HitBTC
 • Website: https://tierion.com/
 • Huidige koers: 0,003
 • Koersdoel: 0,10 (het is namelijk een verdienmodel voor de grote partijen in de wereld om nog toekomstige opdrachten te kunnen binnen halen) (LET OP! Dit is géén financieel advies!)

In het bedrijfsleven gaat het steeds meer en meer om verifieerbaarheid en aanbestedingen waar het grote geld van de overheid aan te pas komt. Er wordt niet meer beslist op mooie commerciële verhalen. Daarentegen is het zeer belangrijk dat je een aantoonbare en verifieerbare metrix hebt. Tierion heeft dit goed gezien en richt zich op deze verifieerbare metrix. Tierion gebruik de blockchain als een wereldwijd platform om gegevens, bestanden of bedrijfsprocessen te verifiëren.

Ontwikkelaarstools en API om gegevens in de blockchain te verankeren en zodoende de overheden opdrachten kunnen gunnen op basis van transparantie. We hebben allemaal deze week kunnen volgen hoezeer zelfs de regering afhankelijk is van echte informatie die transparant te volgen is. Als je het doet, stap dan in kleine stapjes in, maar wacht niet te lang. Als deze coin gevonden wordt, zal het hard kunnen gaan. Ook technisch analyse lijkt erop dat de bodem wel geweest is. Laatste weerstand voor een nieuwe Retracement op hogere koersen.

Tieron
Bron: Tradingview TNT-BTC | 16.01.2021 | Nostradamus | 6H |

Challenge

We zijn op dit moment bezig met een Challenge, hierin proberen we van 0.1 Bitcoin naar 10 Bitcoin in een jaar te komen!
Volg ons op telegram: Crypto trading NL | Nostradamus | Benelux / België / Nederland | Dutch

Nostradamus is een Professionele Cryptogroep met meer dan 20 jaar ervaring in zowel de stock als de cryptomarkt. Wij traden op basis van TA (Technische Analyse). 

Volg ons op Telegram en stel gerust je vragen en kijk op onze website voor meer gratis trainingen!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN