Ethereum

Ethereum koers lijkt klaar te zijn voor een move hoger

Het lijkt slechts een kwestie van tijd voordat Ethereum (ETH) het vorige hoogste punt in 2018 zal bereiken van $1.432. De Ethereum koers beweegt op het moment schrijven rond de $1.220 en is nog slechts circa $200 verwijderd van zijn all time high.

Ethereum daalde recentelijk nog onder de $1.000, maar dat was van korte duur aangezien de dip snel werd opgekocht door investeerders.

Veel analisten zijn erg bullish op ETH en suggereren dat de Ethereum koers in 2021 voorbij zijn hoogste punt kan stijgen. Zo voorspellen analisten dat ETH richting $2.000 en zelfs richting $10.000 kan stijgen.

Gemakkelijk en snel Ethereum kopen? Dat kan direct hieronder!

Ethereum koers op weg naar $2.000

Het team van Crypterium Analytics heeft gezegd dat Ethereum eerst de $1.350 moet doorbreken, voordat het zijn hoogste punt ooit kan overtreffen. Ze merkten daarbij op dat de CME Ethereum-futures op 8 februari hier een belangrijke rol in kan spelen. Dit is waarschijnlijk een katalysator die de Ethereum koers omhoog zal duwen. Crypterium Analytics zei het volgende:

“We denken dat Ethereum in de komende weken een nieuwe ATH kan neerzetten. De groei zou kunnen doorgaan tot begin februari, wanneer CME heeft beloofd om Ethereum-futures toe te voegen. In dit geval kan de prijs behoorlijk lang oplopen en zelfs het bereik van $1.800 – $2.000 bereiken.”

Zet de bullish trend zich voort?

Na het uitgebreide Ethereum koers artikel van gisteren, spraken we vandaag alweer met Daan van Beneluxcrypto over zijn visie op de Ethereum koers. Hij zei het volgende:

“#ETHUSDT we hadden verwacht dat we de trendline waar we gisteren tegen aan pushten niet zouden doorbreken maar vannacht is dat wel gebeurd. Echter heeft de pump niet doorgezet en is de Ethereum koers weer gedaald naar de 1200 USDT. Wel is er nu een bounce gaande vanaf de fib 1.0 en op de lagere timeframes ziet dit er belovend uit. Ook zien we dat we higher lows en higher highs aan het maken zijn, wat dus ook een teken van een uptrend is.”

Hij voegde er nog het volgende aan toe:

Op de hogere timeframes (4hr en daarboven) zien we dat de RSI onder onze trendline gevallen en op de Mac-D hebben we een M-patroon gevormd, wat meestal een voorteken is van een bearish move. De kans is er dus ook nog dat we tot de fib 0.618 zone zullen vallen. Voor nu zijn we wel bullish voor de short-term zolang we geen 4hr close maken onder de vorige higher low ( rond de 1100 USDT).”

Ethereum koers
Bron: Tradingview

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN