Radio

Cryptocurrency analist CryptoMichaël op radio 2!

De bekende Nederlandse cryptocurrency analist, Michaël van de Poppe, ook wel bekend als CryptoMichaël, is in de nacht van 15 op 16 januari om 00:15 op NPO Radio 2 te horen.

Wie is CryptoMichaël?

De 27 jarige CryptoMichaël is fulltime trader vanaf de Amsterdam Stock Exchange op Beursplein 5 en deelt verschillende charts op Twitter en YouTube. Hij heeft meer dan 100.000 volgers op Twitter en meer dan 20.000 abonnees op YouTube.

CryptoMichaël is ook terug de vinden op CryptoBenelux. Hij schrijft regelmatig artikelen en in zijn laatste artikel gaf hij aan dat de Ethereum koers waarschijnlijk in 2021 een nieuwe all-time high zal bereiken. Heb je dit artikel nog niet gelezen, klik dan hier!

FunX

Op 8 januari was hij al eerder te beluisteren op de radio. CryptoMichaël was toen voor de eerste keer live op de radio bij FunX. Heb jij deze uitzending gemist? Beluister hem hier!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN