Bitcoin computerspel

Bitcoin koers doorbreekt $40.000 en bull run is nog niet voorbij

De Bitcoin (BTC) koers is vandaag weer boven de $40.000 gestegen na een een flinke crash van meer dan 20% op 11 januari.

De koningsmunt is dit jaar goed begonnen en steeg rond 8 januari naar het hoogste punt ooit van circa $42.000. Deze prijsrally werd echter op 11 januari onderbroken toen de prijs naar circa $30.500 daalde.

Door de recentelijke Bitcoin stijging herstelden ook de meeste grote altcoins, waaronder Polkadot. De koers van Polkat doorbrak zelfs de $12 dollar en bereikte een nieuwe all time high.

Gemakkelijk en snel Bitcoin kopen? Dat kan direct hieronder!

Bitcoin bull run is nog niet voorbij

Weiss Crypto Ratings bracht onlangs een rapport uit waarin te zien is dat er weinig factoren zijn die aantonen dat de Bitcoin bull run al voorbij is.

Na de aanzienlijke Bitcoin stijgingen die vrijwel kort achterelkaar kwamen voorspelde Weiss Crypto Ratings, naast andere analisten, dat de recente terugval te verwachten was en verwelkomde de terugval in feite als een kans om de dip te kopen en nieuwe investeerders toe te staan de markt te betreden voordat BTC weer een opwaartse beweging maakt.

“Hoewel Bitcoin ongeveer $8000 is gedaald ten opzichte van zijn hoogste punt ooit, handelden we nog maar zes dagen geleden op deze niveaus. Bitcoin wint de laatste tijd zo snel dat het gemakkelijk is om het perspectief te verliezen. En met enorme prijsstijgingen komen er scherpe terugval. Dat is het verhaal met crypto; grote bewegingen komen met het verkennen van alle nieuwe gebieden.”

Stock-to-flow-model

Bitcoin wordt steeds meer besproken onder top-economen, institutionele beleggers en hedgefondsbeheerders. Daarnaast zien we dat steeds meer mensen het digitale schaarse goed willen bezitten.

De plotselinge stijging van de vraag in combinatie met een afnemend aanbod heeft voor een aanzienlijke opwaartse stijging gezorgd.

Hierdoor steeg de Bitcoin koers naar een hoogtepunt dat slechts weinigen hadden voorspeld. Er is één persoon die dit wel al een tijdje geleden had voorspeld door het stock-to-flow-model (S2F) te gebruiken, en zijn naam is Plan B. Hij plaatste onlangs de onderstaande grafiek en zei:

“Bitcoin $38K is leuk, maar ik wacht nog steeds op die grotere maandelijkse sprong die meestal de faseovergang / het point of no return (rode pijlen) markeert #phase5.”

Volgens Plan B zou het heel goed kunnen dat Bitcoin dit jaar richting $50.000 en wellicht zelfs hoger stijgt!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN