Bitcoin koers analyse

Litecoin koers analyse: Gaan we up of down?

Net als bijna alle andere altcoins, heeft Litecoin (LTC) ook veel niveau’s verloren tijdens de laatste drop van de Bitcoin koers. Nu is echter de vraag of het digitale zilver hier snel van kan herstellen en wat de vooruitzichten verder zijn. In dit artikel hebben we verschillende meningen van verschillende analisten opgesomd.

BO Traders – Litecoin kan stijgen tot $180

Bron: TradingView

In een Litecoin-prijsvoorspelling legt analist BO Trades uit dat Litecoin binnenkort een symmetrische driehoek zal vormen. De bovengrens van de driehoeksformatie is horizontaal op $180, wat een indicatie is van wat een sterk weerstandsniveau is, aangezien Litecoin eerder met het niveau worstelde.

Tijdens de recente marktcorrectie dook Litecoin naar $130 op het gemeten Fibonacci-niveau van 0,5, maar toen dook het nog lager naar het 0,618 Fibonacci-niveau op $114.

Volgens de analist lijkt Litecoin met $125 een sterke lagere steun te vormen. Als dat het geval is, voorspelt de analist een opwaartse stijging tot ongeveer $150.

De analist vermoedt ook een dubbele topformatie, waardoor de prijs zou stijgen tot $180. Echter zullen er dan waarschijnlijk sterke correcties optreden, zoals gebruikelijk na de dubbele topformatie.

Ingenuity Trading – Het kan beide kanten op

Bron: TradingView

Analyst Ingenuity Trading heeft vastgesteld dat de cryptocurrency actief is in een horizontale kanaalformatie. In de Litecoin-prijsvoorspelling van de analist wordt Litecoin geconfronteerd met sterke weerstand bij $139, wat ook de bovengrens van het kanaal is. Er is sterke steun gevormd aan de ondergrens van het kanaal voor $119. Litecoin kan in beide richtingen uit de formatie breken.

De analist suggereert echter dat als het ondersteuningsniveau van $119 behouden blijft, de volgende stap omhoog kan zijn.

Avid Khan – LTC kan $180 doorbreken

Bron: TradingView

Analist Avid Khan is ook erg optimistisch over de toekomst van de cryptocurrency. Net als de meerderheid van de analisten verwacht ook Khan een doorbraak van de Litecoin koers naar het prijsniveau van $180. Het door de analist geïdentificeerde traject is echter niet gelijkmatig en kent verschillende fluctuaties. Een kleine terugval kan worden verwacht van de cryptocurrency, maar uiteindelijk kan Litecoin het niveau boven $180 bereiken.

Conclusie

Hoewel het niveau van $180 volgens analisten een plausibele optie lijkt, zijn niet alle analisten het eens over hoe snel Litecoin dit niveau kan bereiken. Het is wel zo dat alle drie de analisten aangeven dat het erg belangrijk is voor LTC om de steun van rond $112-$119 te behouden om een verdere stijging te realiseren.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN