PayPal cryptocurrencies

PayPal crypto-handelsvolumes stijgen aanzienlijk terwijl Bitcoin herstelt

De wereldwijde betalingsgigant PayPal heeft een nieuw recordhoogte aan cryptovolumes bereikt. Het bedrijf registreerde gisteren $242 miljoen aan cryptovolumes. Volgens cryptomarktgegevens-aggregator Nomics, heeft de volatiele handelsdag van gisteren geleid tot een nieuw record van meer dan $240 miljoen. PayPal overtrof hiermee het vorige volumerecord van $129 miljoen dat geregistreerd werd op 6 januari.

Alex Saunders van Nuggets News merkte op dat de piek in de cryptohandelvolumes van PayPal waarschijnlijk een teken is van een toenemende acceptatie onder detailhandelaren. Hij plaatste het volgende op Twitter:

“De retail is gearriveerd. @PayPal heeft gisteren $242 miljoen aan crypto-verkopen gewist. Dat is bijna het dubbele van het vorige record.”

Hoewel velen binnen de cryptogemeenschap de intrede van PayPal in crypto hebben geprezen omdat ze nieuwe gebruikers naar digitale activa hebben gedreven, hebben sommigen de betalingsgigant bekritiseerd.

Bitcoin whales blijven bijkopen

Tussen het Paypal nieuws door en de recentelijke Bitcoin crash lijken Bitcoin whales met meer dan 1000 BTC het herstel te hebben gestimuleerd. Elias Simos deed hier onderzoek naar en zag dat Bitcoin whales met meer dan 1000 BTC zijn blijven groeien, ondanks de recentelijke neerwaartse beweging. Hij plaatste het volgende op Twitter:

“Adressen met meer dan 1k $BTC blijven groeien ten koste van alle andere. Terwijl jij aan het verkopen was, sloegen whales jouw Bitcoin op.”

BTC koers herstelt zich na flinke crash

De Bitcoin koers beweegt op het moment van schrijven rond de $33.000 en het is de Bitcoin bulls gisteren gelukt om de $30.000 grens te bewaken.

Echter vragen velen zich nog steeds af of een volgende neerwaartse beweging richting $30.000 op komst is. Een bekende Nederlandse crypto-analist heeft onlangs gezegd dat er een kans is dat we op korte termijn richting $24.000 kunnen dalen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN