Bitcoin Koers

Bitcoin koers kan ondanks herstel toch naar $24.000 dalen

De Bitcoin (BTC) koers onderging gisteren een correctie en daalde naar $30.000. Bitcoin daalde met meer dan 20% en op dit moment is dit de grootste daling sinds Black Thursday in maart 2020. De crash van Bitcoin zorgde er ook voor dat de totale markkapitalisatie van de cryptomarkt tot onder $1 biljoen is gedaald.

Toch heeft iedere opwaartse cyclus echter zijn correcties, welke zelfs als gezond kan worden beschouwd voor meer opwaartse kracht. Bitcoin is in de afgelopen periode van $10.000 naar $42.000 gestegen zonder enige gezonde correctie. In de afgelopen uren heeft de Bitcoin koers zich hersteld en bewegen we op het moment van schrijven rond de $36.500.

Gemakkelijk en snel Bitcoin kopen? Dat kan direct hieronder!

Analist: Bitcoin koers kan naar $24.000 dalen

Als het aan de bekende Nederlandse cryptocurrency analist CryptoMichaël ligt, is de kans dat de Bitcoin koers nog onder de $30.000 daalt groot. Hij voorspelde onlangs dat BTC nog richting $24.000 kan dalen. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“Als je me een scenario voor #Bitcoin zou vragen, denk ik dat we zoiets zullen zien waarin de 21-weekse MA ook als support zal dienen. Altcoins zullen het heel goed doen vanaf de onderkant.”

Bitcoin

De mannen van CryptoCoinTalk gaven in een video update op Twitter aan dat ze op zoek zijn naar een long positie. “We zitten nog altijd in een bullmarkt, dus longs zijn het meest interessant”.

CryptoCoinTalk gaat verder: “We hebben een stoploss hunt van de $36.000 gehad en hebben vanaf daar een behoorlijke scherpe daling gezien van zo’n 26%. Wat we nu graag willen zien is een beweging omlaag om de stoplosses aan de onderkant eruit te tikken en vervolgens een reclaim van de range low op $30.277. Dan kunnen we vanaf daar een verdere stijging omhoog zien”.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN