DeFi Nieuws

DeFi markt bereikt nieuw record, investeerders zetten $23.09 miljard vast!

2021 is geweldig begonnen voor de meeste cryptocurrencies. Bitcoin en Ethereum zijn sinds het begin van 2021 aanzienlijk gestegen en dit met nog veel meer andere cryptocurrencies. Ook zien we de totale waarde opgesloten in DeFi steeds groeien. Zo bereikten we op 10 januari een nieuwe record van $23,09 miljard, volgens gegevens van DeFiPulse.com.

Inmiddels is de totale waarde opgesloten in DeFi in de tussentijd gedaald naar $19.52 miljard.

DeFi

Top 5 DeFi projecten

De top 5 DeFi protocollen van dit moment zijn:

  1. Maker
  2. Aave
  3. Compound
  4. Uniswap
  5. Synthetix

Wat is DeFi?

DeFi is een afkorting van de term gedecentraliseerde finance en verwijst over het algemeen naar financiële smart contracts, digitale activa, protocollen en gedecentraliseerde applicaties (DApps) die zijn gebouwd op Ethereum. Simpel gezegd is het financiële software dat is gebouwd op de blockchain en die kan worden samengevoegd.

Waarom zijn deze projecten interessant voor investeerders

Een van de redenen waarom deze projecten zo interessant zijn, is omdat investeerders op een gemakkelijke manier aanzienlijk veel geld kunnen verdienen. Dit doen ze via yield farming, een manier waarop investeerders hun cryptocurrencies kunnen vastzetten en als tegenprestatie een vaste of variabele rente kunnen verdienen.

Wat je misschien ook leuk vindt?

DeFi heeft nog voldoende potentie om in 2021 te groeien

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN