Ethereum

Populaire YouTuber KSI tweet over Ethereum en ETH op weg naar $1700

Het is Ethereum (ETH) vandaag gelukt om de $1300 te doorbreken en vervolgens verder te stijgen richting $1344. De altcoin is in de afgelopen 24 uur met meer dan 7% gestegen en is voor het eerst sinds januari 2018 voorbij de $1300 gekomen.

Door de uitstekende prestaties van Ethereum in de afgelopen periode kwam het ook voor het eerst binnen in de top 100 lijst van meer dan 100.000 verhandelde activa per marktkapitalisatie.

Gemakkelijk en snel Ethereum kopen? Dat kan direct hieronder!

Populaire YouTuber tweet over Ethereum

Het feit dat ETH fantastisch presteert is ook opgevallen bij de populaire Youtuber “KSI”. De rapper die meer dan 6 miljoen volgers op Twitter heeft plaatste onlangs een tweet over Ethereum.

Ethereum

De tweet ging viraal en leverde tienduizenden likes en duizenden reacties op. Verschillende crypto-fans en beroemdheden reageerden op de tweet van KSI, waaronder de CEO van Binance en de bekende cryptocurrency Nederlandse analist CryptoMichaël.

De Binance CEO reageerde met 2 emoticons:

CryptoMichaël reageerde kort en krachtig met:

Mocht KSI recentelijk zijn ingestapt dan is de kans groot dat hij nog een aanzienlijke ETH koersstijging zal meemaken. Volgens analisten zal Ethereum richting $2000 en vervolgens richting $10.000 stijgen.

Analist: koers op weg naar $1700

De bekende Nederlandse cryptocurrency analist CryptoMichaël is erg optimistisch over de Ethereum koers. CryptoMichaël is ervan overtuigd dat ETH richting $1700 kan stijgen. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

Ethereum consolideert nog steeds in het $BTC-paar, waardoor de volgende impulsgolf naar $1.700 + door de $BTC-paren wordt geduwd. In dat geval gaat het zoals gepland. Consolidatie voor run richting 0,056 sats.”

Ethereum

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN