Bitcoin koers

Bitcoin koers maakt zich klaar om richting $50.000 te stijgen

De Bitcoin (BTC) koers is sinds 4 januari met meer dan $10.000 gestegen. Nu we inmiddels boven de $40.000 bewegen lijkt de koers zich klaar te maken voor een verdere opwaartse beweging richting $50.000. Het is echter van belang dat Bitcoin bulls het $40.000 niveau omzetten naar support.

BTC heeft een aantal keer geprobeerd om boven de $40.000 te komen, echter werd de verkoopdruk in het midden van $40.000 te groot waardoor het snel weer daalde. Op het moment van schrijven beweegt de Bitcoin koers rond de $41.050.

Gemakkelijk en snel Bitcoin kopen? Dat kan direct hieronder!

Bitcoin koers zal op korte termijn richting $50.000 stijgen

Terwijl hij zijn visie deelde over wat de volgende stap kan zijn voor de Bitcoin koers, gaf een crypto-analist aan dat hij verwacht dat de Bitcoin koers op korte termijn richting de $50.000 kan stijgen. De analist merkte op dat, zelfs als we een scherpe terugval zien, we vervolgens een aanzienlijke opwaartse beweging zullen maken vanwege het huidige positieve marktsentiment. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“$BTC De belangrijkste niveaus die ik bekijk. Terwijl hierboven, 45k en 50k voor de korte termijn op tafel liggen. Wat betreft het hogere tijdsbestek, ongeacht of we een scherpe terugval krijgen, kunnen we een hogere voortzetting zien. Als 20k breekt, zal ik heroverwegen.”

Bitcoin koers

BTC sideways ruimte voor altcoins

We spraken met Daan van Beneluxcrypto over zijn visie op de Bitcoin koers. Hij zei het volgende:

“Zoals het wellicht is opgevallen heeft Bitcoin de afgelopen weekenden agressieve moves omhoog gemaakt, dit weekend valt de volatiliteit echter wel mee. We zien dat ook dat Ethereum aan de beurt is en ook langzaam maar zeker de ATH bereikt. Als we op de chart van Bitcoin kijken valt op dat we een bearish divergence hebben gevormd op meerdere timeframes en dat de fib 2.0 ($42.000) de voorlopige top is.”

Hij voegde er nog het volgende aan toe:

“Het is echter wel zo dat deze bearish divergence zeker niet agressief uitspeelt en we zien nog steeds dat alle dipjes snel worden opgekocht (zie gemarkeerde wickjes beneden op de chart). De Mac-D beweegt op dit moment in de bearish zone, maar er zit niet te veel kracht achter. Voor nu zou sideways actie ideaal zijn voor de altcoins en het lijkt er ook op dat dat voor een paar dagen gaat gebeuren. De short-term support die we in de gaten houden is de fib 1.618 fibonacci level. We zullen de situatie her-evalueren zodra we een 4hr close boven de $42.000 krijgen.”

Bitcoin koers

Wil je meer van dit soort analyses en voorspellingen? Bekijk dan het Telegram kanaal van Benelux Crypto. Klik hier!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN