Bitcoin koers

Bitcoin kan naar $100.000 stijgen, als het $50.000 doorbreekt

De cryptomarkt heeft in de afgelopen drie maanden een flinke stijging doorgemaakt. De totale marktkapitalisatie bedroeg in oktober 2020 circa 335 miljard en op het moment van schrijven hebben we inmiddels de 1 biljoen overschreden. Het overschrijden van de 1 biljoen komt mede doordat Bitcoin (BTC) naar een recordhoogte is gestegen. Bitcoin bereikte zojuist een nieuwe all time high van $41.000 en bulls lijken de volledige controle over de markt te hebben.

Wil je Bitcoin kopen? Doe dat meteen hieronder!

Bitcoin koers kan binnen enkele weken $100.000 bereiken

Een crypto-analist, met meer dan 66.000 volgers, verwacht dat de Bitcoin koers richting $100.000 kan stijgen. De analist houdt nauwlettend in de gaten of Bitcoin het psychologische niveau van $50.000 kan doorbreken. Mocht dit lukken dan voorspelt hij dat we binnen enkele weken na het overschrijden van de $50.000 kunnen doorstijgen naar $100.000. Hij zei het volgende:

“Ik heb de BTC grafieken al gesloten toen we boven de 20k stegen. Ik zie het nut er niet van in om er nog naar te kijken. De eerste psychologische weerstand is $50k en als we breken, komt die $100k binnen een paar weken. Het is niet nodig om het ingewikkeld te maken.”

Ook Max Keiser, die bekend staat met het doen van BTC voorspellingen op basis van de hashrate is erg bullish. Hij gaf recentelijk aan dat de Bitcoin koers richting $220.000 zal stijgen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 1xBit-horizontal-white-3.jpg

BTC op weg naar $48.000

Voordat we naar $50.000, $100.000 en $220.000 kunnen stijgen dienen we eerst boven de $40.000 te komen. Dit is zojuist gebeurd en een crypto-handelaar zei dat een samenvloeiing van factoren aantoont dat de Bitcoin koers een verdere opwaartse beweging richting $48.000 zal maken. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“BTC: 2015 PF + tweejarige MA-multiplier laat resistance van 46k-48k zien.”

Bitcoin koers

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN