Bitcoin Update

On-chain analist verwacht verdere stijging van de Bitcoin koers

Bitcoin heeft de afgelopen dagen en weken een enorme duw in de rug gegeven aan de gehele cryptomarkt, waarbij de opwaartse trend weinig tekenen van aarzeling vertoont. Verschillende analisten proberen uiteraard de top van de Bitcoin koers te voorspellen, zodat zij op dat punt kunnen verkopen en uiteindelijk weer goedkoper in kunnen kopen. Een bekende on-chain analist legde echter in een recente tweet uit dat er tot nu toe geen echte tekenen van uitputting te vinden zijn.

De bekende analist, ook bekend als Willy Woo, merkte op dat, vergeleken met eerdere parabolische uptrends, de Bitcoin koers zich volgens één indicator alleen maar in “warm gebied” bevindt, wat betekent dat hij nog een weg te gaan heeft voordat hij ‘oververhit’ raakt. Hij tweette het volgende:

Bitcoin

“Deze rally is warm maar nog niet oververhit. Dit is hoeveel “speculatieve premie” we op dit moment hebben in vergelijking met vergelijkbare fasen van de voorgaande 2 bullmarkten.”

Gisteravond steeg de crypto naar nieuwe recordhoogtes ooit van $36.000, en het lijkt erop dat deze highs opnieuw worden getest. Een doorbraak hierboven zou de cryptocurrency in een volwaardige parabolische opleving kunnen plaatsen die hem voorbij $40.000 brengt.

Combineer dit historische precedent met het feit dat institutionele instromen de opwaartse trend van Bitcoin aanwakkeren, en het lijkt erop dat er een grote kans is dat er nog meer serieuze winsten aan zitten te komen (géén financieel advies).

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN