XRP Flare Networks

Blockchain.com gaat XRP verwijderen

Cryptocurrency exchange blockchain.com heeft bekendgemaakt dat het na 14 januari XRP gaat verwijderen van het platform. Gebruikers hebben na 14 januari nog beschikking tot hun XRP en kunnen deze eventueel nog naar een andere wallet versturen. De crypto-exchange zal na deze datum niet langer meer ondersteuning bieden voor het ontvangen van XRP.

Ripple wordt aangeklaagd

Crypto-exchanges zoals Coinbase, Bittrex en Bitstamp hebben eerder vergelijkbare stappen ondernomen. Dit komt vanwege een rechtszaak die gaande is over het feit dat Ripple ongeregistreerde effecten zou verkopen in de vorm van de eigen cryptocurrency van het bedrijf XRP.

In de klacht komt ook naar voren dat de huidige chief executive en voormalige chief executive van Ripple plannen hebben gemaakt om XRP aan bedrijven te kopen, terwijl ze wisten dat ze er nauwelijks gebruik van zouden maken.

De XRP koers is sinds het nieuws met meer dan 50% gedaald en de prijs van XRP is op het moment van schrijven circa $0.22

Uphold en Revolut zijn een van de weinigen die XRP niet verwijderen. Beiden nemen een afwachtende houding aan ten aanzien van de rechtszaak van de SEC. Met name Uphold heeft zijn steun aan XRP uitgesproken.

Coinbase verwijdert XRP en is aangeklaagd door een klant

Sinds de aankondiging dat Coinbase XRP gaat verwijderen, is er echter een interessante wending gekomen in de zaak. Het is namelijk zo dat een klant van Coinbase een class action-rechtszaak heeft ingediend tegen de beurs.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN