Bitcoin geldautomaten

De fundamenten van Bitcoin zien er fantastisch uit, aldus Abra CEO

De oprichter en algemeen directeur van Abra, Bill Barhydt, gaf onlangs aan dat de fundamenten van Bitcoin (BTC) er fantastisch uitzien in een tijd waarin regeringen een twijfelachtig monetair beleid voeren.

In een Thinking Crypto-interview zei Barhydt dat de wind in de rug van Bitcoin ongekend is, aangezien de fundamentele en technische aspecten ervan in overeenstemming zijn met een gunstige macro-economische achtergrond:

“De fundamenten zijn perfect. De technische aspecten van waar Bitcoin nu is, zijn ongelooflijk. We hadden een soort ondertoon van de piek in 2017, waar euforie heerste vanuit een sentimentperspectief. Dat is afgezwakt en is nooit goed hersteld, dus we hadden in feite dit prijsherstel over een paar jaar dat werd aangedreven door een relatief klein aantal speculanten met zeer grote belangen.

Nu hebben we een relatief klein maar groeiend aantal institutionele beleggers die zeggen dat dit digitaal goud is met op de achtergrond krankzinnige regeringen … Het systeem dat we hebben gebouwd gebaseerd op Bretton Woods, goud tot aan olie is nu ten einde.”

Barhydt merkte tevens op dat het binnen het rijk van de mogelijkheden ligt voor ondernemers en technologen om te innoveren en een product te maken dat beter is dan Bitcoin:

“Komt er een betere technologie dan Bitcoin? Waarschijnlijk. Maar wordt het zo veel beter dat het in feite nieuwe netwerkeffecten krijgt, waardoor het een parallelle valuta wordt die netwerkeffecten krijgt rond het hebben van een waardeopslag die een miljard gebruikers aan weet te trekken? Ik weet niet of dat gaat gebeuren, maar het zal interessant zijn om te zien of dat zo is.

Ik ben super optimistisch over crypto als de toekomst van geld en waardeopslag. Of het nu Bitcoin plus Bitcoin en iets anders is, ik weet het niet en het kan me echt niet zoveel schelen.”

Ripple en de SEC hebben beide fouten gemaakt

Abra heeft onlangs de steun voor XRP in de VS laten vallen te midden van de beweringen van de SEC dat Ripple het digitale activum illegaal heeft verkocht als een niet-geregistreerd effect. Het hoofd van Abra zei dat hij gelooft dat zowel de SEC als Ripple fouten hebben gemaakt:

“Het probleem dat ik heb met de SEC-kant is dat ze acht jaar hebben gewacht. Dat vind ik gewoon gek. Ik begrijp dat niet, oké. Weet je, ik heb in de loop der jaren mijn confrontaties met de SEC gehad voor dingen die ik had aangekondigd dat ik zou doen, niet dat ik het deed. En daar heb ik geen probleem mee. Ze hebben het recht als toezichthouders om te doen wat ze denken dat goed is, of ik het daarmee eens ben of niet. Nu, deze jongens zeiden niet dat ze het zouden doen, ze deden het acht jaar lang.

Dat is mijn probleem met de SEC-kant … Nu kan je iets hebben dat begint als een effectenverkoop en wat uiteindelijk een handelsartikel wordt. Maar dat is niet wat Ripple zei dat ze aan het doen waren. Ze zeiden dat dit alleen een goederenverkoop was, dus beide kanten hebben dit helemaal bij het verkeerde eind. Ze hadden dit zes jaar geleden moeten uitzoeken.”

De meest waarschijnlijke conclusie van deze juridische strijd is volgens Barhydt dat de districtsrechter beide partijen dwingt tot een schikking te komen, aangezien beide partijen blunders hebben gemaakt.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN