Cryptocurrencies veilige haven

Ripple bestuurslid onthult dat hij deze 14 cryptocurrencies bezit

De chief technology officer van het bekende blockchain-project Ripple heeft onlangs onthuld dat hij, naast XRP, nog 13 andere cryptocurrencies vasthoudt. De oorspronkelijke architect van de XRP Ledger noemde zijn belangrijkste cryptocurrency-holdings gesorteerd op grootte.

Hij zei dat zijn grootste toewijzing XRP is, gevolgd door Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH). Daarna is zijn op één na grootste positie in Basic Attention Token (BAT), gevolgd door Stellar Lumens (XLM) en Cardano (ADA). Vervolgens komt Polymath (POLY), Bancor Network Token (BNT), Kin, Crypterium (CRPT), StormX (STMX), Bitcoin Gold (BTG) en EOS.

Hij gaf echter wel aan dat de munten die hij nu bezit niet noodzakelijkerwijs zijn ideale portefeuille vertegenwoordigen:

“Merk op dat dit niet noodzakelijkerwijs is wat ik nu had willen vasthouden, ik ben hier gewoon op terechtgekomen vanwege airdrops en andere omstandigheden.”

Schwartz heeft een lange geschiedenis op de cryptomarkten. Vorig jaar onthulde hij dat hij eerder 40.000 ETH had verkocht tegen een prijs van slechts $1,00 per munt. Dat bedrag aan Ethereum zou nu tegen de huidige koers ruim $30 miljoen waard zijn. Hij gaf vorig jaar het volgende hierover aan:

“Mijn beslissing om het risico te verminderen werd genomen in 2012 of zo, toen ik met mijn vrouw besprak om in cryptocurrencies te investeren. Ze stond erop dat we het op dat moment eens waren over een plan om de risico’s te beperken. En ik moet zeggen dat elke Bitcoin die ik verkocht voor $750 of XRP voor $0,10 pijn deed.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN