Ethereum

Ethereum koers bereikt $1.162 en stijgt met meer dan 50%

De Ethereum (ETH) koers is sinds het nieuwe jaar met meer dan 50% gestegen en bereikte zojuist de $1.162 op Binance. De enorme stijging heeft ervoor gezorgd dat de marktkapitalisatie van Ethereum boven de $125 miljard is gestegen en het lijkt erop dat Ethereum van plan is om dit jaar haar record van 2018 te overtreffen. Op het moment van schrijven beweegt de Ethereum koers rond de $950.

Ethereum koers kan all time high overtreffen

ETH is bijna aangekomen op het hoogste punt ooit van $1.365. Analisten voorspellen dat Ethereum deze recordhoogte in 2021 zal overtreffen. Eén van de katalysatoren is de institutionele interesse die groeit. De CME Group maakte december 2020 bekend dat het dit jaar ETH futures zal aanbieden. Daarnaast heeft het crypto-investeringsfonds Grayscale Investments meer dan 388.000 Ethereum verzameld.

Managing partner van Blockhead Capital, Matt Kaye, is er van overtuigd dat de Ethereum koers een nieuwe all time high kan neerzetten. Volgens Kaye kan ETH richting de $2.000 stijgen en dit te maken met verschillende redenen, waaronder de institutionele interesse.

Crypto-analist Alex Krüger zei onlangs dat de negatieve bewegingen, ten opzichte van de Bitcoin koers, in drie maanden tijd in slechts een dag zijn weggevaagd. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“Ethereum maakte een daling van drie maanden tegen Bitcoin in één dag ongedaan.”

Ethereum

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN