Bitcoin koers

Bitcoin koers sluit vierde kwartaal van 2020 af met aanzienlijk rendement

De Bitcoin (BTC) koers is sinds het begin van het nieuwe jaar voorbij de $30.000 geschoten en inmiddels hebben we vandaag ook de $34.786 aangetikt. De afgelopen 9 maanden is een ongekende tijd geweest voor Bitcoin, waarin de koers van circa $3800 naar $34.786 is gestegen. Het is duidelijk dat er verschillende redenen zijn waarom de Bitcoin koers in de afgelopen 9 maanden een opmerkelijke stijging heeft gemaakt.

De Bitcoin koers sloot het vierde kwartaal van 2020 fantastisch af. Volgens gegevens van het team van Unfolded behaalde Bitcoin in het vierde kwartaal van 2020 168,78% aan rendement. Bitcoin overtrof echter niet het hoogste punt aan rendement, dat in het laatste kwartaal van 2017 gezien werd. Toen bedroeg het rendement namelijk 210,13%. Het slechtste jaar was 2018, toen Bitcoin slechts één kwartaal met 2,92% winstgevend was.

Wachten op een Bitcoin koers ‘dip’ of nu kopen?

De bekende crypto-analist Willy Woo, heeft onlangs gezegd dat handelaren niet moeten wachten tot het moment dat we een ‘dip’ krijgen. Volgens Woo is het onnodig om je druk te maken om een ‘niet perfect koopmoment’ van een paar duizend dollar, aangezien Bitcoin de potentie heeft om binnen een jaar naar $100k – $300k te stijgen. Hij zei:

“Als je op zoek bent naar een moment om Bitcoin te kopen en voor de lange termijn te hodlen, doe niet moeilijk. Je gaat jezelf toch niet stressen om een ‘niet perfect koopmoment’ van een paar duizend dollar, als het $100.000, $200.000, $300.000 in een jaar is. De belangrijkste bull run is hier. De instroom van kapitaal is gek geworden.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN