Ripple nieuws

Grayscale is het jaar begonnen met de aankoop van ruim 12 miljoen XRP

Er deden verschillende verhalen de ronde dat de grote crypto-vermogensbeheerder Grayscale Investments ook van plan is om hun XRP te lossen, maar een woordvoerder van het bedrijf weerlegde alle dergelijke claims. Een snelle blik op de portfolio van Grayscale maakt nu duidelijk dat er in de afgelopen 7 dagen geen significante hoeveelheid XRP werd geliquideerd, echter werd er eerder wel een massale liquidatie van XRP gezien door het bedrijf.

Een woordvoerder van Grayscale zei in een officiële verklaring:

“Verklaringen over grote verkopen van onderliggende activa door één van onze beleggingsproducten zijn onjuist en onnauwkeurig. Elke waargenomen grote daling van de USD-waarde van Grayscale XRP Trust zou het resultaat zijn geweest van een daling van de USD-prijs van XRP.”

Grayscale ging zelfs in tegen de huidige trend en kocht meer XRP

Sinds de SEC op 21 december een rechtszaak aanspande tegen Ripple en twee van zijn leidinggevenden, die hen beschuldigde van het houden van een doorlopende niet-geregistreerde effecten aanbieding van $1,3 miljard. Het nieuws leidde tot een schrapping van XRP op verschillende beurzen, zoals Binance.US, Coinbase, Bitstamp, Bittrex en meer.

Als gevolg hiervan heeft de token meer dan 70% van zijn marktkapitalisatie verloren, evenals zijn lang aangehouden derde plek. Veel strategische partners van Ripple, zoals SBI Holdings, hebben echter hun steun aan het cryptobedrijf uitgesproken en gaven ook aan dat ze zich geen zorgen maakten, aangezien het merendeel van hun markt- en overmakingsdiensten zich buiten de VS bevinden.

Ondanks de geruchten dat Grayscale ook deze trend zou volgen, heeft de vermogensbeheerder besloten om hier flink tegenin te gaan. Het is namelijk duidelijk geworden dat Grayscale het nieuwe jaar begonnen is met een flinke investering in XRP. Het heeft namelijk besloten om ruim 12 miljoen XRP te kopen.

Grayscale XRP
Bron: Bybt.com

Deze laatste investering laat zien dat Grayscale nog steeds vertrouwen heeft dat de munt deze flinke tegenslag gaat overwinnen en ziet dit als een kans om XRP goedkoper in te kopen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN