Ethereum koers

Ethereum-concurrent Polkadot (DOT) is flink gestegen na ondersteuning van Binance

De Ethereum-concurrent Polkadot (DOT) heeft de afgelopen dagen een flinke stijging doorgemaakt. De voornamelijkste reden van de stijging lijkt de recente Binance financiering van $10 miljoen voor projecten rondom het ecosysteem geweest te zijn. Als gevolg hiervan steeg de munt in de van een dieptepunt op 24 december van $4,77 naar het hoogste punt ooit van $7,65 vandaag de dag. Dit is een stijging van ruim 60% in zes dagen, wat flink is voor een top 10 munt.

Polkadot binance
Bron: TradingView

De investering vanuit Binance maakt deel uit van de inspanningen van de beurs om gedecentraliseerde finance (DeFi) naar zijn gebruikers te brengen. Sinds de aankondiging heeft Polkadot Ethereum vervangen op de homepage van Binance, waardoor de valuta meer bekendheid en meer terrein heeft gekregen om mogelijk te concurreren met de op één na grootste cryptocurrency ter wereld.

Polkadot, een snelgroeiend blockchain-ecosysteem, pakt een van de meest urgente problemen aan waarmee de crypto-ruimte wordt geconfronteerd door de overdracht van gegevens, niet alleen tokens, tussen blockchains te vergemakkelijken. De oorspronkelijke asset van het protocol, DOT, heeft drie doelen:

  1. Het dient als een governance-token en geeft tokenhouders volledige controle over het protocol.
  2. Het stelt houders ook in staat hun tokens te staken om het netwerk veilig te houden.
  3. Bovendien stelt DOT houders in staat om tokens te binden om nieuwe parachains te creëren.

Volgens Binance ondersteunt Polkadot momenteel honderden projecten:

“Polkadot is een snelgroeiend blockchain-ecosysteem dat tot nu toe meer dan 300 ecosysteemprojecten ondersteunt, waaronder het onlangs gelanceerde Reef Finance. Als een multi-chain werkomgeving ondersteunt Polkadot cross-chain registers, berekeningen, activa en gegevensoverdracht.”

Ben je na het lezen van dit artikel geïnteresseerd geraakt in Polkadot (DOT), maar heb je nog geen account op Binance? Klik dan hier en ontvang 10% handelskorting!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN