Bitcoin Nieuws

Bitcoin whales kopen steeds meer BTC sinds Kerst

De Bitcoin (BTC) koers vestigde tijdens de kerstdagen steeds weer een nieuw record. Deze prijsstijging ging zelfs nog even verder op 27 december, waardoor we een all time high bereikten van $28,395. Uit on-chain gegevens blijkt dat Bitcoin whales steeds meer Bitcoin kopen en dit toont aan dat kapitaalkrachtige investeerders het aanbod van BTC blijven opkopen.

Volgens de analyse van Santiment is ongeveer $647 miljoen aan Bitcoin van kleine adressen overgebracht naar grote adressen, met meer dan 1000 BTC. Deze grote adressen, met meer dan 1000 BTC, staan op dit moment gelijk aan $27 miljoen en worden door analisten beschouwd als whales. Santiment plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“In de afgelopen 48 uur sinds Kerstmis hebben #Bitcoin-adressen met 1.000 of meer $BTC nu 0,13% meer van het aanbod in handen dan kleinere adressen voorheen. Dit zijn ongeveer 24.158 tokens, wat zich op het moment van schrijven vertaalt naar $647,7 miljoen.”

Bitcoin

De Bitcoin koers is sinds maart 2020 bijna verdrievoudigd. Hoewel velen zullen denken dat dit het juiste moment is om je winst te pakken, zijn er ook andere analisten die ervan overtuigd zijn dat de Bitcoin koers nog verder zal stijgen. De bekende Bitcoin-bull en gastheer van Keiser Report, Max Keiser, zei onlangs dat BTC op korte termijn de $35.000 kan bereiken.

Bitcoin koers op weg naar $50.000

Ook de algemeen directeur van FX Strategy bij BK Asset Management, Boris Schlossberg, deed een mooie Bitcoin koersvoorspelling in gesprek met CNBC. Echter waarschuwde hij dat beleggers op moeten letten voor de enorme mate aan volatiliteit, maar zei dat de koningsmunt zou kunnen stijgen naar $50.000. Hij vergleek de Bitcoin rally met de tulpenmanie en zei:

“Tijdens de tulpenmanie was één tulp in wezen ongeveer één huis waard. Als je dat soort waardering toch gebruikt, dan heeft het nog een lange weg te gaan, want de uiteindelijke waardering zou uiteindelijk $150.000, $200.000 kunnen zijn.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN