Bitcoin Nieuws

Volgens deze twee analisten is de Bitcoin koers nog niet klaar met stijgen

Na het bereiken van een nieuw record van meer dan $28.000 op zondag 27 december, heeft de Bitcoin koers nu een kleine correctie ondergaan. Op het moment van schrijven is de koningsmunt met ongeveer 2,5% gedaald en staat op $26.902, met een marktkapitalisatie van $500 miljard.

Hoewel velen zullen denken dat dit het juiste moment is om je winst te pakken, zijn er ook andere analisten die ervan overtuigd zijn dat de Bitcoin koers nog verder zal stijgen.

$35.000 is het volgende target volgens Max Keiser

Als eerste analist hebben we Max Keiser, die populair is voor het voorspellen van de BTC-prijs op basis van de hash rate. Hij gaf op Twitter aan dat BTC op korte termijn de $35.000 kan bereiken op basis van hash-rate-aanpassingen:

“Doelstelling van $28.000 (van 2 jaar geleden) is geraakt. Het volgende kortetermijndoel is mijn voor hashrate gecorrigeerde prijs van $35.000 (vorig jaar gemaakt toen BTC-hashrate nieuwe ATH bereikte).”

Volgens gegevens op BTC.com zal de volgende BTC-hash-rate-aanpassing over 13 dagen plaatsvinden en, volgens Max Keiser, zullen we de Bitcoin koers nog eens 30-40% zien stijgen ten opzichte van de huidige niveaus.

Peter Brandt verwacht nog een parabolische run

Een op de voet gevolgde handelaar, die de timing van de ineenstorting van Bitcoin in januari 2018 correct had voorspeld, actualiseert zijn kijk op ‘s werelds toonaangevende cryptocurrency. Hij gaf aan dat Bitcoin midden in een parabolische rally zit en plaatste een grafiek die laat zien dat BTC al in januari boven de $48.000 zal stijgen:

Bron: Peter Brandt Twitter

“Bitcoin BTC vordert in parabolische beweging vanaf het laagste punt van 20 september.”

Brandt zei tevens dat er een aanzienlijke correctie kan plaatsvinden die op elk moment de curve zou kunnen schenden, maar hij denkt niet dat de volgende retracement het begin zal zijn van een bearmarkt op de lange termijn:

“Ik verwacht dat deze curve op een gegeven moment zal worden geschonden, maar geen daling van 80% zal opleveren. Groene curve is een grotere parabolische vooruitgang vanaf december 2018 en maart 2020 dieptepunten. Dit is de drijvende kracht achter de bullmarkt. “

Bijna drie jaar geleden werd Brandt beroemd in de crypto-ruimte, omdat hij benadrukte dat de schending van een parabolische vooruitgang vaak leidt tot een enorme correctie van 80%. Hij voorspelde toen de enorme dip in begin 2018 correct. Zal hij het deze keer weer bij het goede eind hebben?

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook, YouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN