Ethereum

Ethereum koers bereikt $740, zit er meer in?

De Ethereum koers bereikte gisteren voor het eerst een niveau van $717, wat sinds 2018 niet meer gezien is. Deze koers heeft Ethereum (ETH) inmiddels overtroffen en vandaag bereikte het zelfs de $740. Dit brengt de totale marktkapitalisatie van ETH nu op circa $83 miljard.

ETH is nog ver verwijderd van het hoogste punt ooit van $1365 dat het in 2018 bereikte, maar analisten voorspellen dat Ethereum nieuwe recordhoogtes kan bereiken in 2021. Eén van de katalysatoren is de institutionele interesse die groeit. De CME Group maakte begin december bekend dat het volgend jaar een ETH futures zal aanbieden. Daarnaast heeft het crypto-investeringsfonds Grayscale Investments meer dan 388.000 Ethereum verzameld.

Op het moment van schrijven beweegt de Ethereum koers rond de $730 dollar.

Wat kunnen we van de Ethereum koers verwachten?

De bekende cryptocurrency analist CryptoMichaël zei onlangs dat de weekly close van Ethereum op het BTC paar een bodem vertoont. Volgens de analist is dit signaal positief en kan de Ethereum koers in 2021 een flinke opwaartse beweging gaan maken. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“De weekly close van Ethereum op het $BTC-paar signaleert een bodem. Gesloten boven de cruciale drempel van dit bereik, wat aangeeft dat er een verder opwaarts momentum zal optreden en dat er nog een HL wordt gecreëerd. Goed teken.”

Ethereum koers

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN