Ethereum

Ethereum koers doorbreekt voor het eerst sinds mei 2018 de $700

De Ethereum (ETH) koers heeft vandaag de $700 doorbroken, een niveau dat sinds mei 2018 niet meer is gezien. Gegevens van Binance laten zien dat de Ethereum koers rond 17:00 vandaag de $717 bereikte. Bulls konden de prijs echter niet lang boven de $700 houden, waardoor het snel onder de $700 daalde. Op het moment van schrijven beweegt de Ethereum koers rond de $691.

Ethereum groeit met de dag en dat zien we ook aan de institutionele interesse. De cijfers van de op crypto gerichte investeringsmaatschappij Grayscale tonen aan dat de belangstelling vanuit institutionele investeerders in Ethereum blijft toenemen.

Daarnaast maakte de CME Group begin december bekend dat het volgend jaar een ETH futures zal aanbieden. Het product zal 8 februari op de markt komen, als het uiteindelijk wordt goedgekeurd door de Amerikaanse financiële toezichthouder.

Ethereum koers kan in 2021 nieuwe recordhoogtes bereiken

Verder blijven de Ethereum koers vooruitzichten vooralsnog positief en voorspellen verschillende analisten dat de Ethereum koers volgend jaar flink kan stijgen. Eén analist zei zelfs dat Ethereum nieuwe recordhoogtes kan bereiken in 2021.

Wat je misschien ook leuk vindt?

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN