Bitcoin Nieuws

Bitcoin koers bereikt voor de eerste keer ooit $27.000

De Bitcoin (BTC) koers is niet te stoppen en blijft constant records verbreken. De nummer 1 cryptocurrency heeft na het overschrijden van het $25.000 niveau ook de $26.000 en $27.000 doorbroken. BTC heeft het hoogste punt ooit bereikt van $27.913.

Het is nog een raadsel waarom Bitcoin zo snel met meer dan $2000 is gestegen. Het is in ieder geval een feit dat steeds meer institutionele beleggers enorme hoeveelheden Bitcoin kopen. In de afgelopen week kondigde het op Nasdaq genoteerde miljardenbedrijf MicroStrategy aan, dat het wederom een grote aankoop van $650 miljoen heeft gedaan. Daarnaast kocht Square Inc. in oktober $50 miljoen aan Bitcoin.

De geldpersen staan roodgloeiend, aangezien de Amerikaanse Federal Reserve samen met andere centrale banken geld bijdrukt om de economische gevolgen van het coronavirus tegen te gaan. Deze acties worden door velen gezien als waarschijnlijke katalysatoren voor inflatie, waartegen BTC wordt beschouwd als een afdekking.

Het coronavirus heeft een flinke impact op de samenleving en ook op de acceptatie van cryptocurrency. Wereldwijd werden mensen gedwongen om over te gaan op digitale betalingen. Ben Franklin zei ooit: “uit tegenspoed ontstaan ​​kansen.”

Bitcoin koers rally is maar net begonnen

Toch zijn er mensen die denken dat de BTC rally nog maar net is begonnen. Durfkapitalist Tim Draper gaf onlangs aan dat de prijs van de koningsmunt tegen het einde van 2022 of begin 2023 vertienvoudigd zou kunnen worden. In een interview eerder dit jaar met CNBC zei Draper dat de Bitcoin koers richting de $250.000 zal stijgen.

Ook de traditionele media die meestal sceptisch waren over Bitcoin beginnen steeds meer bullish artikelen te schrijven. Het gaat hierbij over de zeer indrukwekkende bull run van Bitcoin in 2020.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN