Bitcoin koers

Bitcoin koers bereikt voor de eerste keer ooit $25.000

De Bitcoin (BTC) koers heeft op de Tweede Kerstdag een nieuwe all time high neergezet van $25.000. In de afgelopen dagen had Bitcoin moeite om boven het $24.000 niveau uit te komen. De verkoopdruk was te intens, waardoor we vrijwel iedere keer kort daarna weer onder de $24.000 daalde.

Tot gisteren, toen we eindelijk weer boven de $24.000 uitkwamen en meteen ook een nieuwe record neerzetten. We bleven boven de $24.000 bewegen en niets is minder waar dan dat Bitcoin vandaag alweer een nieuw record heeft gevestigd. Maar hoe kan het dat de Bitcoin koers steeds een nieuw record blijft vestigen?

Velen zijn van mening dat de huidige bullrun anders lijkt te zijn dan die in 2017. De groeiende vraag zorgt als het ware voor een aanbodcrisis. Institutionele beleggers kopen steeds meer grote hoeveelheden aan cryptocurrency. In de afgelopen week kondigde het op Nasdaq genoteerde miljardenbedrijf MicroStrategy aan, dat het wederom een grote aankoop van $650 miljoen heeft gedaan. Al met al lijkt de bredere acceptatie door een groter publiek deel uit te maken van de fundamenten achter deze bull run.

Bitcoin koers bereikt $25.000

De Bitcoin koersstijging werd door verschillende cryptofans opgemerkt. De meesten gingen naar Twitter om hun blijdschap te uiten, waaronder de bekende Nederlandse crypto-analist CryptoMichaël. Hij zei het volgende:

“$25.000 bereikt. Laten we gaan! $BTC.”

CryptoMichaël gaf verder aan dat de cryptomarkt er bullish uitziet, omdat we onlangs de hoogste regio van de totale crypto-marktkapitalisatie ooit hebben getest. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“De totale crypto-marktkapitalisatie ziet er extreem bullish uit, aangezien het de hoogste regio ooit heeft getest. Niveaus om naar te kijken zijn $550 en $450 miljard. In elk van deze regio’s kun je dipkansen kopen. Als dit het geval is, zal de volgende run de markt boven ATH brengen.”

Bitcoin

Geen enkele reden om BTC te shorten

Is het tijd om Bitcoin te shorten? Volgens de CryptoQuant CEO is er geen enkele reden om Bitcoin te shorten. Onlangs gaf hij aan dat de “Coinbase Pro Outflow” -indicator positieve signalen laat zien en de Bitcoin koers een verdere opwaartse beweging kan maken.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN